HOME < ACTUEEL < ACTUEEL
actueel

24 en 25 maart 2018: PiXperience 365

Lees je graag de artikelen op Natuurfotografie.nl?
Kom dan ook naar PiXperience 365 op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018, waar tientallen auteurs en redactieleden van Natuurfotografie.nl hun opwachting maken en jou op weg helpen naar verdieping in je fotografie.

PiXperience 365
Fotograaf: Marcel van Kammen
  • Tientallen experts delen zonder terughoudendheid al hun kennis en ervaring.
  • PiXperience onderscheidt zich door de praktische insteek van elk onderdeel.
  • Wát je ook het liefst doet: macro, landschap, creatief of dieren: stel je eigen programma samen, een dag op basis van jouw wensen!
  • Je ticket is inclusief bezoek aan naastgelegen Professional Imaging: de grootste fotobeurs van de Benelux.
  • Alleen of samen met fotovrienden: een bezoek aan PiXperience 365 levert je kennis en inspiratie voor elk seizoen, elke dag en elk onderwerp!
  • PiXperience vindt plaats in Hart van Holland in Nijkerk: een excellent congrescentrum met de allerbeste faciliteiten.

Maak het mee en boek nu je ticket. Het aantal tickets is beperkt.

Programma jubileum editie: PiXperience 365

365 dagen in het jaar kun je aan de slag met natuurfotografie. Elk seizoen, elke dag en elk onderwerp heeft z’n charme en uitdagingen. Nederland alleen al telt 14.021 soorten planten- en paddenstoelen, 26.987 soorten dieren en meer dan 1.590 natuurgebieden. Er is zoveel te ontdekken en te fotograferen dat je je hele leven eraan kunt wijden….

PiXperience 365 gaat in op de talloze mogelijke onderwerpen en beantwoordt daarbij vooral de hoe-vraag: hoe kun je al deze onderwerpen op de mooist mogelijke manier fotograferen en wat kan jouw creativiteit daaraan toevoegen.

In Hart van Holland zijn drie grote zalen. Hier vinden drie parallelle programma’s plaats. Je kiest steeds de lezing of het seminar die je het meest aanspreekt.
Het zaterdagprogramma verschilt volledig van het zondagprogramma, waardoor je ook beide dagen kunt komen. Klik hier voor een overzicht van het programma.

Sprekers

Gedurende de twee dagen zijn er ruim 25 verschillende lezingen, workshops en seminars. Bekende namen en nieuwe gezichten, maar allemaal met een ijzersterk verhaal.
Een greep uit de vele sprekers: Andrea Gulickx, Johan van der Wielen, Geurt Besselink, Bart Siebelink, Johan van de Watering, Bob Luijks, Astrid Kant, Jeffrey van Daele, Michel Lucas en nog vele andere inspirerende sprekers.PiXperience 365

 

Reactie van bezoekers

Vanaf de eerste editie ben ik elk jaar nog geweest. Geweldig! De locatie in Nijkerk vond ik de beste. Heel leerzaam en gezellig. Sprekers zijn gepassioneerd. Prachtige foto’s. Goed programma. – Nicole

De nieuwe opzet met de samenwerking met PI is top en de locatie is ook veel beter. Was een superleuke dag! Veel geleerd, veel gezien. – Karen

Dit was méér dan waar voor je geld. Zo zelfs dat exact hetzelfde programma perfect nog eens gebracht zou mogen worden, het leek wel één reuzenworkshop en was grensverleggend voor elke individuele fotograaf aanwezig. – David

Maak het mee en boek nu je ticket. Het aantal tickets is beperkt.

 

Tickets

In verband met de verwachte belangstelling is het noodzakelijk van te voren een ticket te bestellen.
Een bomvolle dag van 09:30 tot 17:00 kost € 37,50 (of € 32,50 als je abonnee bent van Natuurfotografie Magazine). Je kunt ook beide dagen komen, je betaalt dan € 69,- (of € 64,- als je abonnee van NFM bent). Dit ticket biedt bovendien toegang tot Professional Imaging t.w.v. € 10,-. Dit is de grootste fotovakbeurs van Nederland, die in de naastgelegen loods plaatsvindt. Klik hier om een ticket te bestellen.

Beurs

PiXperience heeft een unieke samenwerking met Professional Imaging. De toegang tot P.I. is op zaterdag 24 en zondag 25 maart INCLUSIEF je PiXperience ticket. Je hoeft dus geen extra kaartje voor P.I. te kopen. Wil je op maandag 26 maart naar P.I. dan dien je wel een aanvullend ticket voor P.I. aan te schaffen.

Alle grote merken zijn aanwezig op P.I. en pakken groots uit: Canon, Nikon, Sigma, Olympus, Transcontinenta, Fuji, Panasonic, EIZO en nog vele tientallen andere merken. In totaal zijn er meer dan 80 standhouders en is er meer dan 5000m2 beursvloer oppervlakte.

 

Locatie

PiXperience 365 vindt plaats in congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk. Zowel met Openbaar Vervoer als met de auto goed bereikbaar.

TIP: ga samen met iemand anders en maak er een heerlijk dagje uit van!

Klik hier om een ticket te bestellen.

Deel dit artikel


0
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *