HOME < ACTUEEL < ACTUEEL
Actueel

5 jaar Natuurfotografie.nl: alle lustrumactiviteiten op een rij

Vandaag bestaat Natuurfotografie.nl op de kop af vijf jaar! Exact vijf jaar lang publiceren we elke dag één of meerdere artikelen over natuurfotografie. We hadden dit willen vieren tijdens PiXperience. Helaas gaat dát feestje niet door, maar we vinden het wél een feestje waard. We hebben daarom besloten dat de rest van het jaar in het teken staat van allerlei lustrumactiviteiten, zowel online als offline, zowel digitaal als print. Het lustrum-logo herinnert je het hele jaar eraan ;-). In dit artikel lees wat je dit jaar van ons kunt verwachten.

5 jaar Natuurfotografie.nl: alle lustrumactiviteiten op een rij

1. Jubileum artikelen

Vanaf april publiceren we één of twee maal per maand een lustrumartikel waarin we per rubriek terugkijken op de afgelopen vijf jaar. Hoogtepunten, top-10 lijstjes en anekdotes. Op deze manier zullen we voor jou de nodige pareltjes opdiepen uit de archieven van Natuurfotografie.nl.

2. Lustrum fotowandelingen

Door het hele land zullen auteurs en redacteuren van Natuurfotografie.nl fotowandelingen ‘hosten’. Laagdrempelige kleinschalige fotowandelingen met lezers van Natuurfotografie.nl. Geen workshop, maar gewoon met gelijkgestemden op pad, nieuwe mensen leren kennen en vooral lekker fotograferen!

Het was de bedoeling om de eerste reeks in april/mei te plannen, maar die komt te vervallen i.v.m. de Corona-crisis. We hopen dat de fotowandelingen in oktober wél door kunnen gaan. We houden je op de hoogte!

3. Een nieuwe rubriek: “In het zonnetje”

De afgelopen vijf jaar hebben talloze natuurfotografen belangeloos artikelen geschreven voor Natuurfotografie.nl.  Tijd om deze auteurs eens een podium te geven! Ben je benieuwd welke bekende auteur er als eerste in het zonnetje staat? Check dat aanstaande dinsdag hier!

4. Weekly offer

Elke week zullen we in de wekelijkse nieuwsbrief van Natuurfotografie.nl iets weggeven, aanbieden of verloten. Denk hierbij aan e-books, kortingsacties, win-acties, kortingscodes enz.
Ontvang je de wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Je kunt je hier aanmelden.

5. GRATIS nieuwe uitgave: Blik over de schouder

De klap op de vuurpijl is wellicht de een compleet nieuwe uitgave tegen het einde van dit jaar: Blik over de schouder. Meer dan 50 bekende natuur- en landschapsfotografen laten je meekijken over hun schouder. Je ziet hoe ze te werk gaan, welke keuzes ze maken en waarom. Super inspirerend! Helemaal gratis voor iedereen die abonnee is of wordt van Natuurfotografie Magazine: hét magazine van Natuurfotografie.nl.

6. Speciale verzamelpagina’s

Intussen staan er meer dan 2000 artikelen op deze website. We zijn ons ervan bewust dat deze niet altijd even makkelijk zijn terug te vinden. We maken een begin met speciale landingspagina’s waarop we de meest interessante artikelen op een overzichtelijke manier aanbieden. Bijvoorbeeld alles over vogelfotografie, macrofotografie en landschapsfotografie. Je merkt het vanzelf als het zover is.

7. Cover fotowedstrijd

In september gaat er een fotowedstrijd van start met als hoofdprijs: jouw foto die op de cover van Natuurfotografie Magazine prijkt! De winnaar ontvangt ook nog een dik cadeau van Transcontinenta, onze sponsor.

8. Live webinars

Regelmatig zullen we gratis live webinars aanbieden. Auteurs van Natuurfotografie.nl geven een live presentatie over uiteenlopende onderwerpen en aansluitend is er de mogelijkheid om vragen te stellen. In deze tijd van ‘social distancing’ en het niet doorgaan van allerlei activiteiten en evenementen vinden we dit een mooie manier om onze passie en enthousiasme voor natuurfotografie over te dragen.

Welk artikel is jou bijgebleven?

Ben jij blij met Natuurfotografie.nl? Welke rubriek sla je nooit over? Welk artikel uit de afgelopen vijf jaar  is jou bijgebleven? En waarom? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel!

Deel dit artikel


8
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE
 1. Door Erna Koelman op 4 april 2020 om 20:36

  Allereerst van harte met jullie lustrum!

  Ik ben erg benieuwd naar de webinars. Vroeger had ik daar nooit interesse in, omdat ik live workshops, en ‘gewone’ tutorials prettiger vind. Maar in de huidige tijd is het heerlijk om op die manier je kennis op peil te kunnen houden.

  Hartelijke groet,
  Erna

 2. Gefeliciteerd!
  Een prachtige prestatie om al zo lang iedere dag een artikel te plaatsen, hulde aan alle auteurs voor hun interessante en leuke artikelen.
  Leuk dat jullie het hele jaar hier aandacht aan blijven besteden 🙂

 3. Door Edwin Booman op 1 april 2020 om 15:43

  Hoezo welk artikel sla je nooit over? Ik lees altijd het hele blad en daarna nog wel een aar keer. Uitstekend blad met uitstekende artikelen. Iets overslaan, Hoe dan! ( dat is geleend) Ga vooral zo door en naar ik hoop nog vele jaren.

  MVG
  Edwin Booman

 4. Door Peter Sijm op 30 maart 2020 om 10:43

  Daan, uitstekend gedaan !
  Kwaliteit, kennis van zaken en creativiteit maken er zeker een succes van !

 5. Door Road52 op 29 maart 2020 om 20:10

  Proficiat en doe vooral zo verder!
  Groeten uit Boom, Vlaanderen

 6. Ik lees het magazine van voor naar achter én terug en dan nog een keer. Maw. Fantastisch blad met uitstekende artikelen!

 7. Door Karin op 28 maart 2020 om 09:31

  Geweldig en van harte! Tijd vliegt!

 8. Allereerst gefeliciteerd!

  Ik bekijk graag de rubrieken “fotograaf in beeld” en de interviews. Erg inspirerend om het werk van andere fotografen te bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *