Menu

Onderdeel van Pixfactory

Abonnee Voordeel

Als je een abonnement hebt of neemt op Natuurfotografie Magazine, ontvang je vele extra’s. We hebben de partners waarbij je korting ontvangt zorgvuldig geselecteerd, zodat er alleen uiterst relevante kortingen zijn voor natuurfotografen. Voor een gemiddelde natuurfotograaf loopt de korting op jaarbasis op tot wel meer dan € 100,-. Zo wordt een abonnement op Natuurfoto Magazine nog eens voordelig ook!

Aan de kortingen zijn voorwaarden of beperkingen verbonden. Op deze pagina lees je welke dit zijn.

Wanneer je bent ingelogd met je account op deze website, dan vind je op deze pagina alle kortingscodes.

1. Je ontvangt 20% korting op alle producten van CEWE

Hier zijn geen beperkingen aan verbonden: alle fotoproducten van CEWE komen in aanmerking en er is geen limiet aan het aantal keren dat je met 20% korting kunt bestellen.

2. Je ontvangt 20% korting bij Chipclean

Deze korting is eenmalig en geldt voor één camera.

4. Je ontvangt 10% premiekorting bij DSV apparatuurverzekering

Met je abonneenummer kom je in aanmerking voor de Natuurfotografie Magazine collectiviteit bij DSV Apparatuurverzekering. Met deze collectiviteit ontvang je 50% korting op je eigen risico óf 10% korting op je premie bij een gelijkblijvend eigen risico. DSV Apparatuurverzekering heeft de best mogelijke dekking voor fotoapparatuur.

13. Je ontvangt € 5 korting op een fotohut van Landschap Noord-Holland

Je ontvangt € 5,- korting op de huur van de fotohut van Landschap Noord-Holland. Het bijzondere van deze hut is dat je steltlopers vanaf ooghoogte kunt fotograferen.

De hut is vanaf half maart 2024 beschikbaar voor verhuur.

5. Je ontvangt een PixPas basic t.w.v. € 24,95

Met een PixPas ontvang je meer rechten op Nederpix. Nederpix is een van de grootste natuurfotografie communities van Nederland, waar je jou beste natuurfoto’s kunt plaatsen en een portfolio kunt opbouwen.

PiXperience_logo_algemeen_web

6. Je ontvangt korting op een ticket voor PiXperience

Je ontvangt 5 euro korting op je dagticket voor PiXperience

Natuurfotoworkshop

7. Je ontvangt € 5,- korting op workshop van Natuurfotoworkshop.nl

Deze kortingscode geldt voor een willekeurige workshop van Natuurfotoworkshop.nl.

8. € 10,- korting op de schuilhutten van Glenn Vermeersch

Je ontvangt in 2024 eenmalig een korting van € 10,- op je boeking.

Luminar_fotobewerkingssoftware

9. € 10,- korting op fotobewerkingssoftware van Luminar.

Je betaalt € 59,- i.p.v. € 69,- m.b.v. een kortingscode. Klik hier om naar de website van Luminar te gaan.

10. Je ontvangt 10% korting bij Amazing Nature Scandinavia

Deze korting is alleen van toepassing op de workshops en logies, maar is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

11. Je ontvangt 10% korting op het gehele assortiment van Vivara

 Vivara is specialist in producten voor een diervriendelijke tuin. Bij Vivara vind je vogelvoer voor veel soorten tuinvogels en voer voor andere tuindieren. Ook is er een ruim aanbod voederhuisjes, nestkasten en diervriendelijke planten.

12. Je ontvangt € 50,- korting op Photofacts Academy

Photofacts Academy biedt online fotografiecursussen over tientallen onderwerpen. Er zijn o.a. cursussen over macrofotografie (Johannes Klapwijk), Creatieve natuurfotografie (Bart Siebelink) en Vogelfotografie (Arno ten Hoeve en Daan Schoonhoven). Op een jaarabonnement voor alle cursussen ontvang je € 50,- korting. Je betaalt dan € 119,- i.p.v. € 169,-.

15. 10% korting op boekuitgaven van PiXFACTORY

Je ontvangt 10% korting op eigen boekuitgaven van PiXFACTORY via webshop.natuurfotografie.nl. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, kortingen of pre-order acties.

ON1-Photo-RAW-2023

16. 20% korting op fotobewerkingssoftware ON1

Je ontvangt direct 20% korting m.b.v. een kortingscode. Klik hier om naar de website van ON1 te gaan.

Groene_Camera_logo_160

14. Je ontvangt € 5,- korting op deelname aan de Groene Camera

Met deze korting betaal je nog maar € 12,50 om mee te doen met de Groene Camera; de grootste fotoprijs voor natuurfotografie in de Lage Landen. Naast de eer zijn er zijn vele tientallen cadeaubonnen te winnen t.w.v. in totaal € 15.000,-.

Hoe kom je in aanmerking voor al deze kortingen en vanaf wanneer gaat het in?

Log in op Natuurfotografie.nl om toegang te krijgen tot een pagina waarop bovenstaande abonnee voordelen nog verder zijn uitgewerkt en hoe je concreet de kortingen kunt claimen. Je kunt een account aanmaken als je een lopend abonnement hebt op Natuurfotografie Magazine. Dit pakket met abonnee voordelen breiden we voortdurend uit inclusief kortlopende acties. De voorwaarden kunnen wijzigen.

ipad_NFM_2020_2_46_square_500

Gratis digitale versie Natuurfotografie Magazine

Als klap op de vuurpijl ontvang je bovendien gratis een digitale versie van het magazine, zodat je altijd en overal het magazine kunt lezen, zowel op je telefoon, tablet als desktop computer. Handig voor tijdens vakanties en op reis. In je account op Natuurfotografie.nl kun je lezen hoe je dit kunt activeren.