Menu

Onderdeel van Pixfactory

Alles loopt in de soep


… de plastic soep welteverstaan.

Gelukkig wordt hier de laatste tijd steeds meer aandacht aan besteed en hopelijk kunnen we het tij nog keren. Steeds meer mensen realiseren zich dat onze plasticconsumptie absurd is en voor een heel groot deel zo onnodig.

Als natuurliefhebbers nemen we uiteraard ons eigen tasje al mee naar de supermarkt en verzetten we ons fel tegen een rietje in de cola. Maar is dat genoeg? Wat kun je nog meer doen om al die rottige stukjes plastic uit de zee, ons milieu én ons lichaam te krijgen? Of op zijn minst om te voorkomen dat dit maar blijft toenemen?

Ook wij als Natuurfotografie Magazine liggen hier uiteraard wel eens ’s nachts wakker van. We drukken al op FSC papier, de inkt is op waterafbreekbare basis en het magazine wordt gedrukt in Nederland met minimale transport bewegingen. Maar we verzenden… in plastic.

Al een tijd terug staken wij in het grootste geheim de koppen bij elkaar en beraadden ons over hoe dit anders kon. Aangezien het nog niet zo makkelijk blijkt om ingesleten routines om te gooien, heeft het even geduurd, maar het resultaat is daar. Want met gepaste trots kunnen we melden dat we vanaf NU in bioplastic verzenden.
Verbeter de wereld, begin bij je zelf. Want, het kan wél, het is een kwestie van niet alleen denken maar ook DOEN.

Veel leesplezier gewenst,
Team Natuurfotografie.nl

Geef een reactie

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wellicht ook interessant voor u