Menu

Onderdeel van Pixfactory

Arctique, nieuw meesterwerk van Vincent Munier

arctique

De avonturier/fotograaf Vincent Munier presenteert zijn mooiste beelden uit de arctische regio. Zes jaar lang ondernam Vincent winterse expedities, vaak alleen en zonder hulp. Om zijn foto’s te maken reisde hij honderden kilometers, zijn slee achter zich aan trekkend.

Van Scandinavië tot de noordelijkste eilanden van Nunavut (Canada) maken we kennis met fascinerende landschappen, betoverend wit, met daarin beren, poolvossen, kariboes, muskusossen en sneeuwuilen… Tel daarbij een unieke ontmoeting met negen wolven op en je snapt dat hier wederom een meesterwerk voor je ligt.

Het boek bevat vele unieke beelden, die (uiteraard) vooral wit zijn. Veel foto’s zijn ‘zacht’ waardoor je de ruwheid van de Poolstreek dreigt te vergeten. Het boek is gedrukt op een bijzondere papiersoort, waardoor iedere foto in het boek een echt kunstwerkje is. Even kom je in de verleiding de foto’s uit hun band te halen en in te lijsten.

Bij het kloeke boek is een klein boekje bijgevoegd, met daarin de herkomst van de foto’s en wat persoonlijke aantekeningen. Hou je van serene foto’s, van wit en ben je nog op zoek naar een inspirerend cadeau voor de feestdagen? Neem dan zeker even een kijkje op de webshop van Vincent Munier.

Pagina’s: 264 + 48 pagina’s bijlageboek
Formaat: 30 x 24,5 cm
ISBN: 978-2-9537389-7-1

arctique2

Geef een reactie

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wellicht ook interessant voor u