Menu

Onderdeel van Pixfactory

Bestel het Natuurfotografie VakantieDoeBoek

Weet je nog als je vroeger op vakantie ging? Op de achterbank van de auto met het VakantieDoeBoek van de Donald Duck op je schoot. Even lekker puzzelen of kleuren aan de campingtafel. Of stiekem met een zaklamp in je slaapzak de verhaaltjes lezen.
Het VakantieDoeBoek van Natuurfotografie.
Het VakantieDoeBoek van Natuurfotografie.

Jeugdsentiment herleeft

Jeugdsentiment herleeft met dit VakantieDoeBoek van Natuurfotografie Magazine. De redactie geeft een eigen interpretatie aan het klassieke VakantieDoeBoek, wat een fijne mix oplevert van puzzels, mooie fotografie en lekker weglezende korte artikelen. Bloedserieuze prijspuzzels, ‘zoek de 10 verschillen’ met een vette knipoog, test je topografische kennis, kleurplaten voor volwassenen, herken de bird pixart en natuurlijk ook nog wat klassieke puzzels.

Bestel hem nu

Ultiem vakantieplezier voor elke hobbyfotograaf. Bestel het Natuurfotografie VakantieDoeBoek t/m 17 augustus met € 2,- korting!

Ben je binnenkort vrij, houd je van natuurfotografie, maar heb je behoefte aan net even iets anders dan op het heetst van de dag met je camera het veld in? Bestel dat nu het Natuurfotografie VakantieDoeBoek voor € 9,95 voor al die ontspannende momenten in de tuin, aan het zwembad, op het strand…

Klik hier voor alle informatie en om het VakantieDoeBoek te bestellen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: