Menu

Onderdeel van Pixfactory

Boek Around the world for Albatrosses

Boek Around the world for Albatrosses
De Albatros is de favoriete vogel van Otto. Van de manier waarop ze bewegingsloos laag over de golven scheren, krijgt hij een eindeloos gevoel van vrijheid.

Otto Plantema is chemicus en natuurfotograaf. Zijn grote passie is de Albatros. Hierover brengt hij nu het boek Around the world for Albatrosses uit. Het is een gids van 148 pagina’s, met onder meer beschrijvingen van 21 soorten albatrossen, informatie over hun voorplantingsgronden en 220 foto’s.

Presentatie

Op zaterdag 13 april a.s. wordt het boek feestelijk gepresenteerd in de Peelboerderij, Moostdijk 28 te Ospel. Iedereen is vanaf 10.30 uur welkom. Naast de boekpresentatie geeft Otto een lezing en krijg je gelegenheid om mee te gaan met een excursie van circa 70 minuten door de Groote Peel. Kijk voor meer informatie over het boek en de feestelijke presentatie op de website van Otto.

Laat in verband met de catering en de hoeveelheid benodigde gidsen via e-mail even weten dat je komt: ottoplantema@gmail.com.

Aanschaffen

Het boek kost € 19,50 (excl. verzendkosten) en is te bestellen via het bovenstaande e-mail adres van Otto. Een deel van de boekopbrengst is voor The Albatross Taskforce of BirdLife.

Kom je 13 april naar de boekpresentatie dan betaal je € 17,- en neem je het boek direct mee.

Geef een reactie

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wellicht ook interessant voor u