HOME < PRAKTIJK < TIPS
Tips

Boek De mooiste fotolocaties van Oost-Nederland komt eraan

Héél binnenkort al te verkrijgen: ‘De mooiste fotolocaties van Oost-Nederland’. Onmisbaar voor elke natuur- en landschapsfotograaf.

In navolging van ons razend populaire naslagwerk ‘De mooiste fotolocaties van Zuid-Nederland’, verschijnt binnenkort het deel ‘De mooiste fotolocaties van Oost-Nederland’. Ditmaal beschrijven we op bijna 400 pagina’s alle fotogenieke gebieden van Gelderland, Overijssel en Flevoland: totaal 145 gebieden en meer dan 600 locaties. Het is een unieke uitgave, want niet eerder verscheen zo’n compleet, diepgaand en concreet boek met fotolocaties over deze gebieden. En daarom onmisbaar voor elke natuur- en landschapsfotograaf die wil gaan fotograferen.

Boekpagina ijsselmonding-brommerd (Medium)

Wat je allemaal vind in dit boek

Of je nu woont in Gelderland, Overijssel of Flevoland, of er af en toe op bezoek gaat: dit boek is een ‘must-have’. Jij hoeft niet langer tijd en energie te steken in het vinden van fotolocaties. Je hoeft niet meer het web af te speuren op zoek naar informatie waarvan je niet weet of het 100% klopt. Alle, maar dan ook echt álle relevante informatie vind je in dit boek. Collega-fotografen die deze gebieden op hun duimpje kennen delen hun kennis met jou. Ze vertellen wat de beste plekken zijn voor landschapsfotografie, toplocaties voor de mooiste insecten en de beste hotspots voor dieren- en vogelfotografie.

Boekpagina_lemelerberg

Dit vind je in ‘De mooiste fotolocaties van Oost-Nederland’:

  • 145 gebieden en 600 exacte GPS locaties;
  • 368 pagina’s met een royale bladspiegel van 24×21 cm;
  • Honderden detail- en overzichtskaarten;
  • Twee uitvouwbare covers met totaaloverzichten;
  • Meer dan 1000 inspirerende foto’s;
  • Vermeldingen van het beste moment van het jaar op de dag nauwkeurig en benodigde weersomstandigheden;
  • Ontelbare fotografietips.

Boekpagina overasseltse en hatertse vennen

Zo krijg je dit boek heel snel in handen

Je kunt het boek nu al met pre-order korting bestellen. Als je nu bestelt, ontvang je € 5,- korting én gratis verzending (binnen Nederland). Bovendien ontvang je het boek als eerste in huis én mag je een gratis jaarplanner downloaden. Klik hier om het boek te bestellen.

Tot slot nog een toezegging

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de delen ‘De mooiste fotolocaties van Noord-Nederland’ en ‘De mooiste fotolocaties van West-Nederland’. Eind 2020 is het vierluik compleet. Hou deze website in de gaten voor de voortgang van deze uitgaven.

Deel dit artikel


0
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *