Menu

Onderdeel van Pixfactory

Meld je aan voor de boekpresentatie

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de boekpresentatie van De mooiste fotolocaties van Oost-Nederland. De presentatie vindt plaats op zaterdagmiddag 4 januari 2020 in Kasteel de Haere in Olst. Het aantal plekken is beperkt tot 80. Je moet je van te voren aanmelden en VOL=VOL.

De boekpresentatie zal o.a. bestaan uit een aantal korte presentaties van meewerkende auteurs/fotografen. Na de officiële presentatie is er ruimschoots tijd voor een feestelijke borrel en ontmoeting.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze presentatie. Voorwaarde is wel dat je in het bezit bent van exemplaar van De mooiste fotolocaties van Oost-Nederland. Op vertoon van het boek mag je het kasteel betreden. Heb je nog geen exemplaar? Geen probleem, ter plekke kun je er een aanschaffen met € 5,- korting.

Disclaimer: We sturen enkele dagen voorafgaand nog een bevestiging van je aanmelding met aanvullende informatie. Dit is je definitieve bevestiging. Bij overboeking geldt dat uitsluitend de eerste 80 personen aanwezig kunnen zijn.