HOME < PRAKTIJK < TIPS
Tips

Doe mee aan de Nationale Tuinweek 2018

Meervoudige belichting
Gebruik de Nationale Tuinweek 2018 ook eens om andere fotografietechnieken uit te proberen. Zoals meervoudige belichting. Fotograaf: Jody Zweserijn

Tegel eruit, plant erin” is één van de thema’s van de Nationale Tuinweek 2018. Als natuurfotograaf kun je hier niet op tegen zijn. Hoe meer groen, hoe meer natuurlijks er te fotograferen valt.

Van 9 t/m 17 juni worden er zowel in Nederland als België allerlei tuingerelateerde activiteiten georganiseerd zoals tuinbezichtigingen, fietstochten, boottochten, excursies en zelfs fotografieworkshops.
Duik eens met je fotocamera een dagje je eigen tuin in of bezoek één van de tuinen uit de agenda van de Nationale Tuinweek 2018. Tuinen lenen zich heel goed voor macro- en dichtbijfotografie en alle bijzondere technieken hieromheen.

Inspiratie voor macrofotografie vind je in onze artikelen over macrofotografie. Wil je de kneepjes van het vak leren van een ervaren workshopleider? Dan kun je natuurlijk ook meedoen aan één van de macrofotografie workshops van Natuurfotografie.nl.

Deel dit artikel


0
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *