Menu

Onderdeel van Pixfactory

Eisa Awards 2017-2018

Voor producenten van foto-apparatuur zijn de jaarlijkse Eisa Awards de belangrijkste prijs. Of het voor de consument nu altijd uitmaakt? Een onderscheiding betekent in ieder geval een goed product. We zetten een aantal winnaars op een rijtje.
Sony a9 uitgeroepen als beste camera Eisa Wards 2017-2018.

Eizo ColorEdge CG2730: Wie serieus met fotografie bezig is, moet ook beschikken over een goed scherm dat de kleuren nauwkeurig weergeeft. De Eizo is onderscheiden als beste monitor.

Tamron 18-400:  Een objectief met een groot bereik en daarmee veel mogelijkheden, beloond met de prijs voor ‘foto innovatie’.

Canon EF 16-35mm F2.8L III USM: Veelzijdig en lichtsterk groothoekobjectief. Prijs voor beste professioneel DSLR-objectief.

Tamron SP 150-600mm F5-6.3 Di VC USD G2: Nog een zoomobjectief met een mooi bereik, ideaal voor vogel- en wildlifefotografen, onderscheiden als beste DSLR zoom objectief.

Sony a9: Beste camera, behoeft verder weinig toelichting. Was je tot voor kort vooral aangewezen op een spiegelreflexcamera, de Sony a9 maakt daar direct korte metten mee: 24,2 MP, 20 frames per seconde, kortste sluitertijd 1/32.000 seconde, 693 autofocuspunten en – voor natuurfotografen interessant – muisstil.

Canon EOS 5D mark IV: Beste professionele DSLR camera.

Huawei P10: Tja, als fotograaf telt natuurlijk ook de beste telefoon, de Huawei dus.

De prijzen worden officieel op 1 september uitgereikt. Klik hier voor alle winnaars.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: