Menu

Onderdeel van Pixfactory

Er op uit met Pinksteren!

Tijdens het komende (lange) Pinksterweekend worden er traditiegetrouw talloze buitenactiviteiten georganiseerd, variërend van autocrossen tot buurtbarbecues. Maar ook voor de rustzoekende natuurfotograaf valt er nog genoeg te doen en te genieten. Natuurlijk kun je je eigen vertrouwde ‘local patch’ weer eens bezoeken, maar het is ook leuk om in deze mooie tijd van het jaar eens iets helemaal nieuws te doen.

De keuze aan activiteiten in de natuur is enorm, ook bij Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer kun je terecht voor een heel scala aan wandelingen, fietstochten en rondvaarten. Zo kun je bij Natuurmonumenten onder andere een fotowandeling buiten de paden maken in het Zwanenwater en een boottochtje maken naar de oudste aalscholverkolonie van Nederland in de Wieden. Met SBB kun je onder andere op zoek naar orchideeën of een wandeling maken met de boswachter in delen van de Oostvaardersplassen die normaal gesloten zijn voor publiek.

Voor veel van deze activiteiten geldt dat het aantal deelnemers beperkt is en je van tevoren moet aanmelden. Kijk dat dus even na op de websites van de organisaties en wees er op tijd bij!

Geef een reactie

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wellicht ook interessant voor u