Menu

Onderdeel van Pixfactory

Expositie en presentatie van natuurfotograaf Yvette van den Berg

Zonsondergang
Natuurfotograaf Yvette van den Berg wil graag met haar foto’s voor rust en ontspanning zorgen. Fotograaf: Yvette van den Berg

Natuurfotograaf Yvette van den Berg houdt op zondag 29 april haar expositie Natuurlijk Schitteren(d). Bij haar expositie geeft zij tevens een presentatie, waarbij ze uitleg geeft over haar motivatie om te fotograferen.
Kort gezegd laat zij graag via haar foto’s anderen meegenieten van de schoonheid van de natuur. Wetenschappelijk is namelijk aangetoond dat mensen rustiger worden en meer ontspannen bij het bekijken van natuurbeelden. Haar missie is schoonheid, verwondering en positiviteit op te roepen.

De foto’s zijn ook in verschillende formaten en materialen te bestellen. Een deel van de opbrengst van de expositie gaat naar Natuurmonumenten.

De presentatie en expositie op zondag 29 april is gratis en wordt gehouden tussen 14.00 en 17.00 uur bij conferentieoord Jardin d’Hiverre op Bomencentrum Nederland, aan de Zandheuvelweg 7 te Baarn. Je kunt je aanmelden via info@yvettenatuurfotografie.nl.

Geef een reactie

Eén reactie

  1. Hoi Yvette, klopt het dat wij contact hebben gehad via 365 Huddle? Over de vraag waar jij evt kunt exposeren?
    Wil jij mij aub een mailtje sturen?

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wellicht ook interessant voor u