HOME < PRAKTIJK < TIPS
Tips

Expositie en presentatie van natuurfotograaf Yvette van den Berg

Zonsondergang
Natuurfotograaf Yvette van den Berg wil graag met haar foto’s voor rust en ontspanning zorgen. Fotograaf: Yvette van den Berg

Natuurfotograaf Yvette van den Berg houdt op zondag 29 april haar expositie Natuurlijk Schitteren(d). Bij haar expositie geeft zij tevens een presentatie, waarbij ze uitleg geeft over haar motivatie om te fotograferen.
Kort gezegd laat zij graag via haar foto’s anderen meegenieten van de schoonheid van de natuur. Wetenschappelijk is namelijk aangetoond dat mensen rustiger worden en meer ontspannen bij het bekijken van natuurbeelden. Haar missie is schoonheid, verwondering en positiviteit op te roepen.

De foto’s zijn ook in verschillende formaten en materialen te bestellen. Een deel van de opbrengst van de expositie gaat naar Natuurmonumenten.

De presentatie en expositie op zondag 29 april is gratis en wordt gehouden tussen 14.00 en 17.00 uur bij conferentieoord Jardin d’Hiverre op Bomencentrum Nederland, aan de Zandheuvelweg 7 te Baarn. Je kunt je aanmelden via info@yvettenatuurfotografie.nl.

Deel dit artikel


0
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *