Menu

Onderdeel van Pixfactory

Foto van de week

Vorige week vroegen we jullie om een groep vogels te fotograferen. Uit de inzendingen is deze foto gekozen tot foto van de week.
kievit groep
Fotograaf: Erik Veldkamp

Erik Veldkamp maakt met deze foto aan het eind van het jaar kans op de volledige reeks praktijkboeken. Gefeliciteerd!

Naast de winnaar willen we ook graag de volgende vier inzendingen met een eervolle vermelding met jullie delen:

2 reacties

  1. Wat een gewéldige foto, deze winnende van de week. Echt een kunstwerkje… Maar ‘de eervolle’ zijn ook schitterend. En ik ben het met Peter eens; het zijn erg mooie foto’s, iedere week weer. Ik ben dan ook heel trots dat een foto van mij ook eens is uitgekozen. En ik wil die praktijkboeken winnen 😉

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

2 reacties

  1. Wat een gewéldige foto, deze winnende van de week. Echt een kunstwerkje… Maar ‘de eervolle’ zijn ook schitterend. En ik ben het met Peter eens; het zijn erg mooie foto’s, iedere week weer. Ik ben dan ook heel trots dat een foto van mij ook eens is uitgekozen. En ik wil die praktijkboeken winnen 😉

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: