HOME < PRAKTIJK < TIPS
Tips

Foto7daagse

Oranjetipje in het ochtendlicht. Fotograaf: Yvon van der Laan

Vanaf maandag 3 mei tot en met zondag 9 mei 2021 organiseert HeelHollandFotografeert voor de 8e maal de Foto7daagse.

De Foto7daagse is een gratis challenge, waarbij je wordt geïnspireerd om met jouw camera op pad te gaan. Je krijgt 7 dagen achtereen een verrassende opdracht toegestuurd via email en daarnaast ontvang je handige fotografietips en -tricks. Je wordt zo gestimuleerd om creatief te denken, te spelen met de instellingen van jouw camera en anders te kijken naar de wereld om je heen. De Foto7daagsechallenge doe je met nog duizenden andere deelnemers uit Nederland en België. HeelHollandFotografeert streeft er naar aan de challenge zo veel mogelijk mensen deel te laten nemen. In 2020 waren er maar liefst 6000 deelnemers.

Deelname

Iedereen met een passie voor het maken van mooie beelden kan deelnemen. Hierbij maakt het niet uit of je gebruik maakt van een dure spiegelreflexcamera, een simpele compactcamera of de camera op de mobiele telefoon.

Hoeveel tijd kost deelname

Het doel van de Foto7daagse is lekker bezig te zijn met fotografie. Dat kan al in een kwartier, maar langer mag natuurlijk ook. Of je nu binnen 20 seconden een prachtige foto maakt of uren bezig bent met de nabewerking van jouw meesterwerk, iedereen is welkom om mee te doen met de foto7daagse. Dagelijks maak je een foto die past bij de foto-opdracht. Deze foto deel je, voorzien van de door HeelHollandFotografeert aangegeven hastags op het internet (zoals: Facebook, Twitter, Google+, Instagram etc.). Door deze hashtags kun je de foto’s van anderen goed vinden en kun je van elkaar zien wat men met de opdracht heeft gedaan.

Informatie en aanmelden

Meer informatie over de foto7daagse kun je vinden op deze website. Hier vind je ook informatie over hoe je je aan kunt melden.

Deel dit artikel


0
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *