HOME < PRAKTIJK < TIPS
Tips

Fotofestival aan de Maas 2018: kijken en zelf doen

Fotofestival aan de Maas
Fotofestival aan de Maas 2018 wordt gehouden van 10 t/m 13 mei in Rotterdam. Fotograaf: Wybe Hietbrink, Fotofestival aan de Maas

Fotofestival aan de Maas 2018 wordt gehouden van 10 t/m 13 mei en Natuurfotografie.nl is hier ook aanwezig. Kom een kijkje nemen in onze eigen zeecontainer aan het Deliplein waar we de winnende foto’s van de Groene Camera exposeren. Van hieruit organiseren we op zaterdag 12 en zondag 13 mei ook een aantal fotoworkshops:

12 mei (workshopleider Bob Luijks)
ZIEN tijdens Fotofestival aan de Maas (van 11.00 – 13.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur*)

13 mei (workshopleider Sijmen Hendriks)
Stadsnatuur tijdens Fotofestival aan de Maas ( van 11.00 – 13.00 uur en van 14.00 – 16.00 uur*)

Boek snel! Want er is nog een beperkt aantal plaatsen vrij.
*) De middagworkshop gaat door wanneer de ochtendworkshop vol is en er ook in de middag voldoende aanmeldingen zijn

Het Fotofestival aan de Maas wordt voor de 6e maal gehouden en dit jaar is de focus gericht op alle hobby-, amateur- en vrijtijdsfotografen. Het festival heeft 2 hoofdactiviteiten:

  1. hoofdtentoonstelling in het Nederlands fotomuseum, waar seriematig werk van 40 à 50 vrijtijdsfotografen wordt geëxposeerd;
  2. zeecontainers met randprogrammering op het Deliplein/Katendrecht waar organisaties hun fotowerk en/of fotoactiviteiten tonen (Natuurfotografie.nl heeft hier haar eigen zeecontainer). Zo worden er fotoworkshops gegeven (o.a. door Natuurfotografie.nl), is er een fotowalk en een Urban Photo Race.

Voor wie dus zelf met zijn camera aan de slag wil is er vier dagen lang een overvloed aan activiteiten. Activiteiten waarin fotografen intensief met hun hobby aan de slag kunnen door zelf actief te fotograferen.

Kijk voor meer informatie op de website van Fotofestival aan de Maas 2018.

Deel dit artikel


0
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *