HOME < PRAKTIJK < TIPS
Tips

Fotofestival Naarden

Fotofestival Naarden. Fotograaf: Fotofestival Naarden

Van 20 mei tot 18 juni vindt in Naarden het Fotofestival plaats. Right Here, Right Now! is het thema van deze editie. Wat doen we als we met adembenemende schoonheid worden geconfronteerd? Wie zijn de helden die hun hoofd boven het maaiveld uit durven te steken? Is alles niet al een keer vastgelegd? Op deze vragen proberen de curatoren van het Fotofestival Naarden een antwoord te geven in een tentoonstelling onder de titel “Right Here, Right Now!” Het heden als verleden van de toekomst, vastgelegd door spraakmakende fotografen uit binnen- en buitenland. Zij vertellen de verhalen rond verschillende actuele kwesties in een veranderende samenleving. Meer dan 50 fotografen exposeren op verschillende historische locaties in het fraaie centrum van Naarden.

Klik hier voor alle informatie.

Openingstijden Fotofestival
Maandag t/m donderdag 11.00 – 17.00 uur
Vrijdag t/m zondag 10.00 – 18.00 uur

Locaties
De exposities zijn te zien op de volgende locaties: Grote Kerk (binnen- en buitententoonstelling), Stadhuiszolder, Vestingmuseum, De Gele Loods, Bastion De Lage Flank, Bastion Oranje, Bastion Nieuw Molen, de Vestingwallen en The Fence. Zie de plattegrond op de website.

Kaartverkoop
Je kunt de kaarten online bestellen of kopen bij het Festivalkantoor, in de Utrechtse Poort, Ruijsdaelplein in Naarden-Vesting.

Deel dit artikel


0
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *