Menu

Onderdeel van Pixfactory

Fotografie accessoires verliezen altijd een dure grap?

Fotografie accessoires
Dankzij ebay.com hoeft het verlies van fotografie accessoires niet direct een financiële aderlating te zijn. Fotograaf: Jody Zweserijn

Mij gebeurt het regelmatig dat ik tijdens het fotograferen in het veld fotografie accessoires als oculairrubbers en -deksels, draadloze afstandsbedieningen, lensdeksels en -kappen kwijtraak. Zoekend en graaiend naar allerlei onderdelen en hulpmiddelen, die ik gemakshalve allemaal in mijn broek- en jaszakken heb opgeborgen, trek ik nog wel eens voorwerpen mee die dan ongemerkt op de grond vallen. En voor eeuwig verdwijnen in de modder, in het water, tussen de heide of in het lange gras. Het verliezen van deze accessoires is vaak een dure kwestie. Zo betaal ik in een Nederlandse winkel voor een merk draadloze afstandsbediening of zonnekap al gauw tientallen euro’s. Voor mij was dit een reden op zoek te gaan naar alternatieven. En die heb ik gevonden in de vorm van ebay.com. Hier bestel ik voor soms een paar dubbeltjes én in meervoud “white label” afstandsbedieningen, rubbers, klepjes, deksels, noem het maar op. En als ik “free shipping” aankruis, wordt het nog gratis opgestuurd ook.

Wist je dat je van de Belastingdienst buiten Europa tot € 22,- mag bestellen en in Nederland invoeren zonder dat je belasting en invoerrechten verschuldigd bent? Kijk maar eens op hun website.

Geef een reactie

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wellicht ook interessant voor u