HOME < PRAKTIJK < TIPS
Tips

Fotografie-uitje naar de Vlietlanden

Tijdens het fotografie-uitje naar de Vlietlanden is de rietgors één van de vogels die je kunt tegenkomen. Fotograaf: Daan Schoonhoven

Natuurmonumenten organiseert enorm veel activiteiten in de natuur. Voor een meestal kleine vergoeding nemen boswachters en vrijwilligers je mee om vogels en dieren te spotten, landgoederen en natuurgebieden te verkennen en arrangeert zij fiets- en wandeltochten en zelfs fotoworkshops speciaal voor de natuurfotograaf.

Fotografie-uitje naar de Vlietlanden

Op zondag 14 april organiseert Natuurmonumenten een vaar- en fotografietocht naar de Vlietlanden in de buurt van Vlaardingen. De Vlietlanden is heel waterrijk, er zijn talloze vogels te fotograferen, prachtig bloeiende waterkanten en het landschap is heel schilderachtig. De schipper is een ervaren fotograaf en weet precies wat de mooiste fotografie-omstandigheden zijn. De boot wordt een paar keer verlaten voor een korte wandeling door het natuurgebied.

Kijk voor meer informatie op de website van Natuurmonumenten.

Deel dit artikel


2
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE
  1. Ik zou toch adviseren om wat later in het jaar te gaan. De tocht start om 6:30, maar om 6:46 komt de zon pas op.De eerstvolgende vaart (11 mei) ziet er wat dat betreft beter uit.

    1. Nog leuker is om zowel op de datum 14 april, 11 mei als 25 mei te gaan. Dan kan je de omstandigheden en fotografiemogelijkheden mooi vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *