Menu

Onderdeel van Pixfactory

Geef glans aan je mooiste herinneringen

Een fotoboek van CEWE kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Kies voor een platliggende binding zodat je jouw foto’s in volle glorie over beide bladzijden laat lopen, gebruik clip-arts om de bladzijdes aan te kleden en maak een keuze uit diverse pagina-indelingen. In dit artikel nemen we echter een kijkje naar een andere toevoeging waarmee je jouw CEWE fotoboek in één klap een luxueuze en premium uitstraling geeft: glanzende reliëfopdruk op de cover.
Reliëfopdruk van CEWE
Reliëfopdruk van CEWE geeft je fotoboeken extra glans.

Reliëfopdruk is een glimmende lak die je op de hardcover van je fotoboek kunt laten drukken. Je kunt teksten, cliparts en zelfs volledige achtergronden met deze lak bedrukken en zo van de cover van jouw boek een echte eyecatcher maken. De reliëfopdruk ‘ligt’ echt op je boek en is dus ook voelbaar als je er met je vingers overheen gaat. Maar nog mooier: het reflecteert licht waardoor elementen op je kaft lijken te glanzen wanneer je het boek oppakt of kantelt.

De reliëfopdruk is er in verschillende kleuren: goud, zilver, roségoud en transparant. Met name die laatste variant kan op diverse manieren gebruikt worden. Doordat de transparante lak over bijvoorbeeld gekleurde letters heen wordt gedrukt, geeft het de illusie van een glanzende kleur.

Leren en linnen kaft

Ook onze lederen en linnen boekkaften kunnen voorzien worden van reliëfopdruk. Zo is de combinatie van een leren kaft met gouden opdruk perfect voor een origineel reisverslag in boekvorm. Of wat te denken van een linnen kaft met zilveren opdruk voor een luxueus trouwboek?

Ook deze producten

Reliëfopdruk is niet alleen beschikbaar voor fotoboeken. Bij CEWE kun je ook lakopdruk toevoegen aan wenskaarten, fotoprints en sinds kort ook onze A2 Wandkalender Gold Edition. Dit laatste product is met zijn imposante grootte en gouden reliëfopdruk op elke bladzijde dé perfecte manier om jouw mooiste natuurfoto’s aan de muur te hangen. We hebben er dan ook niet voor niets de TIPA-award van 2021 voor beste fotoservice mee gewonnen!

Meer lezen over de reliëfopdruk en andere mogelijkheden van het CEWE Fotoboek? Ga naar deze website.

 

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: