Prijzen

Naast de Groene Camera trofeeën, de eer en de aandacht zijn er serieuze prijzen verbonden aan de Groene Camera. De totale waarde van de prijzen overstijgt het bedrag van € 15.000,-!

CameraTools waardecheques

De winnaar van de portfolioprijs ontvangt naast de titel “Groene Camera natuurfotograaf van het jaar” een waardecheque van € 1.000,- vrij te besteden bij CameraTools uit Apeldoorn. De runner-up bij dit onderdeel ontvangt een waardecheque van € 500,-.

 

Elke categorie winnaar bij het onderdeel “Groene Camera natuurfoto van het jaar” ontvangt een waardecheque van € 500,- vrij te besteden bij CameraTools uit Apeldoorn. Elke runner-up ontvangt een waardecheque van € 250,-.  De uiteindelijke overall winnaar ontvangt de titel “Groene Camera natuurfoto van het jaar” en daarbij nog eens een waardecheque van € 500,-, waardoor het totaal voor de winnaar op € 1.000,- uitkomt.

De winnaar van de jongeren categorie ontvangt naast de titel “Groene Camera natuurfototalent van het jaar” een waardecheque van € 500,- aan producten te besteden bij CameraTools. De runner-up ontvangt een waardecheque van € 250,- aan producten te besteden bij CameraTools.

Publicaties
De foto’s van de hoofdprijs winnaars (Groene Camera natuurfotograaf van het jaar en Groene Camera natuurfoto van het jaar) zullen worden gepubliceerd in Natuurfotografie Magazine. Daarnaast zullen enkele categorie winnaars worden gepubliceerd. Op Natuurfotografie.nl wordt de volledige uitslag gepubliceerd.

Ook worden de prijswinnende foto’s geëxposeerd, de expositie van de Groene Camera 2018 kan nog steeds bezocht worden!

Klik hier voor de winnaars en eervolle vermeldingen van 2018.