Menu

Onderdeel van Pixfactory

Handige fotografie cheatsheets

Mijn collega Colinda kocht vorig jaar een antieke camera op een rommelmarkt. Thuisgekomen onderwierp zij de camera aan een grondige inspectie en hierbij vond ze iets bijzonders.
cheatsheets

Op een klein briefje – in een ouderwets handschrift – stonden aanwijzingen gekrabbeld hoe de camera moest worden ingesteld onder bepaalde omstandigheden. Een fotografie spiekbriefje dus, voor als de fotograaf in kwestie het even niet meer wist of gewoon als geheugensteuntje.

Spiekbriefjes zijn van alle tijden

Spiekbriefjes oftewel cheatsheets zijn van alle tijden en hebben nog altijd hun waarde. De redactie van Natuurfotografie Magazine heeft moderne varianten gemaakt van zo’n spiekbriefje, liefst 24 verschillende!

  • 6 Praktische infographics: In één oogopslag zie je hoe fototechniek werkt
  • 6 Handige cheatsheets: Spiekbriefjes om altijd bij de hand te hebben
  • 6 Inspirerende beeldrecepten: Alle ingrediënten voor een geslaagde foto
  • 6 Superfoto’s met quotes van beroemde fotografen zoals Ansel Adams

Bedankje voor de abonnees van Natuurfotografie Magazine

En weet je wat het bijzondere is? We geven deze set van 24 A5-formaat kaarten inclusief handige bewaarmap cadeau aan elke abonnee van Natuurfotografie Magazine. Gewoon als bedankje voor het abonnee zijn.

Ben je abonnee? Dan kun je de eerste zes kaarten binnenkort tegemoet zijn samen met editie 4-2019 van Natuurfotografie Magazine. Je kunt ze bewaren in de bewaarmap of je kunt ze versturen als kaart naar een collega-fotograaf.

Ben je nog geen abonnee?

Je hebt nog een paar dagen om lid te worden en deze set van 24 kaarten ook te ontvangen. Je ontvangt dan bovendien het uitgebreide voordeelpakket voor abonnees en een welkomstgeschenk in de vorm van een boek “De 50 beste tips voor natuurfotografen”. Meld je aan vóór 16 juni via deze link.

Maar het gaat natuurlijk om het magazine dat je een jaar lang ontvangt. Hieronder lees je enkele reacties van onze enthousiaste lezers:

  • Marja Martini: Jullie magazine blijft mooi! Dank voor de gevarieerde artikelen, de tutorials en de thema’s. Voor mij zeer leerzaam als hobbyfotograaf!
  • Anneke Siepel: Altijd weer een cadeau als die op de deurmat valt, staat weer vol tips. Het worden weer leerzame dagen.
  • Wilma Bosch: Prachtig blad, heb het abonnement kado gekregen van mijn broer, iets beters had hij niet kunnen verzinnen. Super blij mee.
  • Derk ter Heide: Zojuist gehaald in de bladenkiosk. Top blad: goede uitleg en leuke onderwerpen. Raad het iedereen aan die aan natuurfotografie doet.

Wil je ook zo’n ervaring + 24 cheatsheets + het boek “De 50 beste tips voor natuurfotografen” + het voordeelpakket, meld je aan voor 16 juni via deze link.

11 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

11 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: