Menu

Onderdeel van Pixfactory

Heb je al een verlanglijstje gemaakt?

De feestdagen komen er weer aan. Weet jij al wat je op je verlanglijstje wil zetten of iemand cadeau wil geven? We geven je een paar tips:

Altijd goed, een interessant boek.
Altijd goed, een interessant boek.
  • Polarisatiefilter: bij mijn workshops merk ik vaak dat veel mensen geen polarisatiefilter hebben of gebruiken. Jammer, want het effect is niet na te maken en alleen daarom al een must. Het effect gaat veel verder dan de bekende strakblauwe luchten met vriendelijke schapenwolkjes. Ook de vegetatie wordt er bijvoorbeeld een stuk kleurrijker van doordat schitteringen worden weggenomen.
Polarisatiefilter.
Polarisatiefilter.
  • Geheugenkaartje: je kunt er nooit genoeg hebben. Heb je recentelijk een nieuwe camera gekocht, dan kan een sneller geheugenkaartje waarschijnlijk sowieso geen kwaad.
Snel geheugenkaartje met de broodnodige gigabites.
Snel geheugenkaartje met de broodnodige gigabites.
  • Cadeautje met een knipoog: een mok, kookwekker of thermoskan, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat in objectiefvorm. Haast niet van echt te onderscheiden, voor de fotograaf die geen moment zonder kan.
Koffiemok.
Koffiemok.
  • Geld of cadeaubon: een fotograaf heeft altijd wensen, dure wensen. Simpele euro’s zijn dan -weliswaar niet echt origineel – ook altijd welkom.

En wat wens jij, of heb jij nog gouden tips?

 

Geef een reactie

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wellicht ook interessant voor u