HOME < ACTUEEL < ACTUEEL
Actueel

Hiep, hiep hoera. Natuurfotografie.nl bestaat een half jaar

Vandaag bestaat natuurfotografie.nl precies een half jaar! In het afgelopen half jaar hebben we precies 445 posts gepubliceerd! Dat is gemiddeld 2,5 artikelen per dag. We hebben dit kunnen doen vanwege een toegewijde redactie en meer dan 50 verschillende auteurs. Een groot dankjewel aan elke persoon die z’n bijdrage hieraan heeft geleverd!

platform natuurfotofragie.nl gelanceerd op professional imaging beurs
natuurfotografie.nl gelanceerd op de PI beurs! Aan interesse geen gebrek... Fotograaf: Inge van der Wulp

We krijgen veel positieve respons van lezers en van bezoekers, waar we blij mee zijn. Op dit moment bezoeken dagelijks zo’n 900 unieke bezoekers de website.

Groter bereik

We werken elke dag met veel liefde en toewijding aan deze website en hebben heel veel ideeën om het nog leuker en leerzamer te maken. Je begrijpt dat het een enorme inspanning is om elke dag 2-3 artikelen te publiceren en nieuwe content te maken. Hoe tof zou het zijn als er elke dag meer dan 2500 bezoekers de website bezoeken! Wil jij ons daarbij helpen?!

Ben je enthousiast over Natuurfotografie.nl? Help ons om het bereik te vergroten! Het kost je hooguit een paar minuten en je helpt ons enorm. Bovendien maak je kans op leuke prijzen!

Wat kun je doen?

 1. Zit je op Facebook? Like ons en nodig al je vrienden uit om Natuurfotografie.nl leuk te vinden.
 2. Op onze facebookpagina staat een bericht over ons halfjarig bestaan. Deel dit bericht op je eigen tijdlijn en win een van de vele prijzen!
 3. Heb je een eigen website? Plaats een link naar Natuurfotografie.nl. Hier vind je een logo dat je kunt gebruiken.
 4. Stuur de nieuwsbrief die je vandaag ontvangt door via email naar je vrienden- en kennissenkring.
 5. Vertel op je fotoclub, op je werk en in de kroeg over Natuurfotografie.nl en maak anderen enthousiast.
 6. Deel artikelen via de sociale media d.m.v. de deelknoppen bij de artikelen

Reageer en win een boek

Vertel ons in een reactie onder dit bericht welke acties jij hebt ondernomen en maak kans op één van 5 exemplaren van het nieuwe praktijkboek reisfotografie. De 5 acties met de meeste impact belonen we met het Praktijkboek Reisfotografie. Schrijf gelijk wat jij goed vindt aan Natuurfotografie.nl

 

Deel dit artikel


3
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE
 1. Groot fan van natuurfotografie.nl …. Leuk, leerzaam, goed voor de inspiratie… (bijna) iedere week aan de slag met de opdrachten…

  Hopelijk nog heel veel jubilea in de toekomst…

 2. Ik heb het bericht gedeeld op mijn pagina natuurenfotografie op Facebook . Via Nederpix en jullie nieuwsbrief volg ik jullie site en er is eigenlijk altijd wel een of meerdere artikelen die ik lees en wat van opsteek.
  Gr.Huub

 3. Door Jeffrey Haak op 28 september 2015 om 16:31

  Ik volgde natuurfotografie al op Facebook en ik kreeg ook de nieuwsbrief al. leuke artikelen met veel leerzame punten. Ook de meet and greets zijn erg leuk om te lezen! Ik heb het bericht gedeeld op Facebook, jullie bereik zal vast snel groeien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *