HOME < ACTUEEL < ACTUEEL
Actueel

Kom naar het Roots Natuur-event!

Op zaterdag 17 september 2016 viert Roots haar 5-jarig bestaan met het Roots Natuur-event in Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Roots Natuur-event
Ook landschapsfotograaf Bart Heirweg geeft een lezing tijdens het Roots natuur-event. Fotograaf: Bart Heirweg

Het Roots Natuur-event is een dag vol beleving met lezingen, workshops en een fair. Onder andere Bart Heirweg en André Donker geven lezingen.
Ecoloog Hugh Jansman zal een lezing geven over de komst van de wolf naar Nederland. Op de Lüneburgerheide op 200 km afstand van Nederland lopen al 7 roedels rond en vorige week nog werd hoogst waarschijnlijk weer een wolf gezien in het oosten van Nederland bij Beuningen.

Gratis toegang

Je betaalt enkel de toegang tot het park, er zijn geen extra kosten voor toegang tot het event met uitzondering van enkele excursies. Kijk voor het programma en alle informatie op de website van Roots.

Natuurfotografie.nl is een van de partners van het Natuur-event en zal aanwezig zijn met een stand.Roots Natuur-event

Beleef de bronst

Als je nog nooit in het Nationaal Park de Hoge Veluwe bent geweest, is dit een uitgelezen kans om te genieten van dit schitterende Nationale Park. De edelhertenbronst is op 17 september op z’n hoogtepunt. Aansluitend op het event kun je hiervan genieten en samen met enkele honderden andere fotoliefhebbers vastleggen.

Roots Natuur-event

Deel dit artikel


0
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *