Menu

Onderdeel van Pixfactory

Laatste nieuws uit natuurfotografieboeken land

fotoboekenbeurs
Er staan weer een aantal zeer interessante natuurfotografieboeken op stapel. Fotograaf: Jody Zweserijn

Hoewel het hoogzomer is en ik mijn laatste zweetdruppels wegveeg van de hittegolf van vorige week, mag ik je vast een vooruitblik geven van natuurfotografieboeken die in het laatste kwartaal van dit jaar uitkomen. Het zijn er in elk geval vijf!

Saskia Boelsums

Al medio september staat de lancering van het boek van kunstenaar en natuurfotograaf Saskia Boelsums. Het wordt uitgegeven door uitgeverij Terra. Wil je op de hoogte gehouden worden over de exacte verschijningsdatum en boekpresentatie, stuur dan een mailtje naar: saskiaboelsums@isadora.nl.

Bart Siebelink

Medio oktober lanceert Bart Siebelink (bioloog, natuurfotograaf en docent kunstacademie) zijn boek over conceptuele natuurfotografie. Het boek wordt uitgebracht door Pixfactory.

Jan van der Greef

Het boek dat natuurfotograaf Jan van de Greef uitbrengt heet ‘Beyond Onenes’ (Voorbij de Eenheid) en bevat visuele poëzie over verbondenheid van alles in ons universum. Het boek wordt voor het eerst gepresenteerd op het GDT Internationaal Natuurfestival in Lünen, Duitsland (25-27 oktober) en in de Lage Landen tijdens natuurfotografie festival Lowland (7 en 8 december).

Michel d’ Oultremont

Michel d’ Oultremont is pas 27 jaar, maar is nu al in bezit van een fors fotoportfolio. Het boek dat hij uitbrengt heet ‘Hokkaido’ en bevat beelden van wildlife in het witte maar woeste Noord-Japan. Het boek wordt tijdens natuurfotografie festival Lowland (7 en 8 december) gepresenteerd.

Michel Lucas

Michel Lucas heeft al een grote reputatie opgebouwd als fotograaf van de Hatertse Vennen. Nu heeft hij zijn beeldmateriaal gebundeld in het boek ‘In nevelen gehuld. Het landschap van de Hatertse Vennen in beeld’. Het boek wordt tijdens natuurfotografie festival Lowland (7 en 8 december) gepresenteerd.

Geef een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wellicht ook interessant voor u