HOME < PRAKTIJK < TIPS
Tips

Lowland Photo Festival

lowland2015

Op 12 en 13 december 2015 kan je in Kinepolis Antwerpen een weekend lang genieten van inspirerende lezingen en kolkende reisverhalen van vermaarde natuurfotografen uit binnen- en buitenland! Ontdek ook de gratis natuur- en fotografiebeurs met tientallen standhouders (van fotomateriaal tot reizen), ‘travelcorner’, demo’s en exposities.

Was je er vorig jaar bij, dan zal je het met ons eens zijn: de allereerste editie van het internationale Lowland Photo Festival was één groot feest! Toonaangevende fotografen uit binnen- en buitenland verrasten iedereen met boeiende lezingen en de heerlijkste natuurbeelden, terwijl de middagseminars ontelbare tips aanreikten waarmee je meteen zelf aan de slag wou. Tijdens de pauzes zocht de één de rust op van de verbluffende natuurfototentoonstellingen, terwijl de ander zich begaf in de gezellige drukte op de grootste natuur- en fotografiebeurs van de Benelux.

Het Lowland Photo Festival 2015 wordt nog groter, nog gevarieerder, nog adembenemender. Meer dan ooit wordt Lowland dé ontmoetingsplaats voor natuurliefhebbers en fotografen uit de Lage Landen.

Lezingenprogramma
Het zijn ronkende namen, die van de natuurfotografen die present tekenen voor de tweede editie van het Lowland Photo Festival. Sommigen waren zelfs nog nooit te bewonderen in de Benelux!

Zaterdag 12 december
Loulou Beavers (NL), Jeffrey Van Daele (BE), David Peskens (NL), Wouter Pattyn (BE), Michel d’Oultremont (BE), Leon Baas (NL), Bastien Riu (FR), Florian Schulz (DE)
Middagseminars: Ludo Goossens (BE) en Bob Luijks (NL)

Zondag 13 december
Ingrid Vekemans (BE), Marijn Heuts (NL), Roelof Molenaar (NL), Jan van der Greef (NL), Marsel van Oosten (NL), Jérémie Villet (FR), Sandra Bartocha (DE), Georg Popp & Verena Hackner (AT), Bruno D’Amicis (IT)
Middagseminars: Bart Heirweg (BE) en Danny Laps (BE)

De meeste lezingen zijn in het Nederlands of het Engels. Franstalige bijdragen worden simultaan vertaald naar het Nederlands. Een dagticket voor het Lowland Photo Festival kost 42 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 47 euro per persoon voor niet-leden. Wil je geen moment missen van het Lowland Photo Festival? Boek dan jouw weekendticket aan het voordeeltarief van 74 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 84 euro per persoon voor niet-leden. Het ticket geeft niet alleen toegang tot het volledige lezingenprogramma in de grote schouwburg, je kan ook gratis deelnemen aan de middagseminars op de dag waarvoor je over een ticket beschikt.

Natuur- en fotografiebeurs – gratis!
Deelname aan het unieke lezingenprogramma in de bioscoopzaal en de middagseminars is uiteraard betalend, maar een bezoek aan de ruime natuurfotografiebeurs is helemaal gratis!
Standhouders zijn niet alleen de grote fotografie- en optiekmerken, maar ook aanbieders van logies, reisorganisaties, uitbaters van fotografiehutten en leveranciers van statieven, schuiltenten, camouflagenetten, drijfhutten of trailcams.

Verder zijn er gratis exposities van natuurbeelden, seminars over sensorreiniging, interessante materiaaldemo’s en inspirerende adviezen in de ‘travelcorner’ waar natuurfotografen hun reiservaringen delen.

Alle info en reserveringen vind je hier.

Deel dit artikel


0
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *