Menu

Onderdeel van Pixfactory

Meld je aan voor onze gratis natuurfotografie webinars

Johan van der Wielen
Natuurfotografie magazine geeft voor jou gratis 4 inspirerende webinars over natuurfotografie op 7, 9, 15 en 18 april. Fotograaf: Johan van der Wielen

Ook wij vinden het vervelend dat veel activiteiten zoals workshop en fotowandelingen op dit moment niet door kunnen gaan. Maar hierop hebben we wat bedacht: we geven online live webinars. Hierin behandelen we praktisch en inspirerend uiteenlopende onderwerpen over natuurfotografie. Je deelname is gratis.

Op dit moment staan 2 webinars gepland:

‘De beste 36 tips voor natuurfotografen’ op dinsdag 7 april om 11.00 u en donderdag 9 april om 19.00 u.
In dit webinar geven Bob Luijks, Arno ten Hoeve en Daan Schoonhoven je 36 tips en feiten die het leven van jou als fotograaf véél makkelijker maken. Deze 3 doorgewinterde natuurfotografen hebben samen meer dan 50 jaar fotografie-ervaring. De dynamiek tussen deze heren staat garant voor humor, verrassing, variatie en nieuwe feiten en tips.

‘Door het oog van Johan van der Wielen’ op woensdag 15 april om 19.00 u en zaterdag 18 april om 11.00 u.
Natuurfotograaf Johan van der Wielen laat je in dit webinar zien wat je tuin voor super plek is voor natuurfotografie. Hij geeft je inspirerende en praktische tips voor zowel macrofotografie als creatieve fotografie en toont aan dat de mogelijkheden hiervoor eindeloos zijn.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Misschien dat je nog niet weet wat een webinar is: dit is een workshop of lezing die je op internet kunt volgen.

Geef een reactie

Eén reactie

  1. Heb nu drie van de webinars gevolgd, en vindt dit een onwijs goede initiatief van jullie. Kwalitatief zijn ze ook zeer goed.

    Ik hoopt dat jullie ermee door gaan naar deze vervelende crisis, ook zou het dan waarschijnlijk wat minder vaak gebeuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wellicht ook interessant voor u