Menu

Onderdeel van Pixfactory

Natuur-zakgids Naardermeer

Het natuurgebied Naardermeer is zeer populair bij wandelaars en fietsers, echter het ontbreekt hen vaak aan basiskennis van de uitbundige flora en fauna. De nieuwe Naardermeer Natuur-Zakgids wil graag in de kennisbehoefte voorzien.

Vol in beeld hoeft niet. Geef de natuurlijke omgeving de ruimte en je krijgt toch een interessant beeld. Fotograaf: Daan Schoonhoven

De zakgids is speciaal voor wandelaars en fietsers. De gids wordt uitgegeven in een handig A6 formaat en biedt 138 pagina’s met tips en foto’s. In de gids worden soorten behandeld die eenvoudig, meestal zonder verrekijker, vanaf de fiets- en wandelpaden of vanuit de schuilhutten waar te nemen zijn. De auteurs/natuurfotografen Rob Kloosterman en Bertus van den Brink hopen op deze manier dat de bezoekers aan het gebied de flora en fauna op naam kunnen brengen. Ook willen zij een impuls geven voor verder verdieping.

Het bijzondere aan de gids is dat deze tot stand is gekomen door zogenaamde ‘complementaire natuurfotografie’. Dit is een samenspel van camera en computersoftware waarmee plant en dier optimaal in hun omgeving kunnen worden afgebeeld.

De Natuur-zakgids Naardermeer wordt uitgegeven door De Bruine Kiek Natuurfotografie. Op hun website is tevens een preview van de gids te bekijken.

Overige informatie

Uitgever: De Bruine Kiek Natuurfotografie. ISBN 9789090338446 NUR 411.

Kosten: € 9,95

De Natuur-zakgids is te bestellen bij de uitgever en is tevens te koop in verschillende boekhandels.

Geef een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wellicht ook interessant voor u