HOME < PRAKTIJK < FOTOBESPREKING
fotobespreking

Nieuw thema fotobespreking: dromen en romantiek

Een lastig thema zul je misschien denken, wat bedoel je met ‘dromen’ of ‘romantiek’? Maar laat je gewoon heerlijk meevoeren in wat deze woorden voor jou betekenen en hoe jij ze interpreteert. Niet te moeilijk denken, gewoon intuïtief foto’s uitzoeken en lekker insturen. Droom lekker weg op je beelden en ervaar de romantiek van het moment. Deel met ons wat dit voor jou betekent. Aarzel niet… en stuur gewoon lekker in!

Nieuw thema fotobespreking: dromen en romantiek
Dromen, droombeelden, woelige poel van gedachten.. lekker intuïtief en abstract. Fotograaf: Johan van der Wielen
Delen

Fotografen voor de komende maand

Uit alle ingestuurde beelden zullen komende maand Martin Steenhaut, Henk Muijs en Hillebrand Breuker ieder een aantal beelden bespreken. De gekozen beelden en de bevindingen van deze fotografen worden de komende drie zondagen gepubliceerd.

Vrije keuze aan beelden

Omdat we echter ook hebben gemerkt dat niet iedereen werk heeft in het thema of het thema aanspreekt mag je ook vrij werk insturen. Foto’s die niet in het thema passen, maar die je wel graag besproken zou hebben. Aarzel dus niet, laat je niet tegenhouden, stuur gewoon in!

Zonsondergang, tijd om weg te dromen in de romantiek van het moment. Fotograaf: Johan van der Wielen

Discussie en reacties: graag!

We merken nog steeds dat er weinig wordt gereageerd op de besprekingen van de fotografen, zelfs niet door de makers. De fotografen hebben veel tijd gestoken in het bespreken van de foto’s en vinden het bijzonder leuk om reacties te mogen ontvangen. De makers van de betreffende foto’s nodig ik van harte uit om in ieder geval te laten weten dat je het hebt gelezen en natuurlijk of je wat met de bespreking kunt. Maar ook anderen worden uitgenodigd om door te vragen, nadere uitleg te vragen, te discussiëren of van mening te wisselen. Hoe interactiever… hoe leuker de fotograaf het vindt!

Insturen: bestandsnaam, EXIF en vragen

Iedereen mag foto’s insturen, van beginnende tot gevorderde fotograaf. Heb je specifieke vragen bij je beeld, stel die dan al bij voorbaat dan kan de besprekende fotograaf dieper ingaan op datgene wat jou bezighoudt. Zorg bij insturen ervoor dat:

‘s nachts is de tijd van dromen…. Fotograaf: Johan van der Wielen

Rechten ingestuurde beelden

Alle rechten van de ingestuurde beelden blijven bij de maker. Degene die de beelden instuurt dient ook de maker van het beeld te zijn. De beelden worden voorzien van de naam van de maker en zullen, wanneer ze worden uitgekozen voor bespreking, alleen worden gebruikt in het betreffende artikel voorzien van feedback. De beelden worden niet zonder toestemming van de maker verspreid aan derden of gebruikt voor andere doeleinden dan de fotobespreking. Wel kunnen de foto’s worden gebruikt om het betreffende artikel van de besproken foto’s onder de aandacht te brengen op social media. Dit zal altijd als embedded link gebeuren, foto’s worden niet op social media geüpload.


Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Email (verplicht)

Gebruikte camera/lens en wat zou je graag over dit beeld willen horen of vertellen?

Inschrijven nieuwsbrief

Deel dit artikel


2
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE
  1. Hoi, vraagje… mogen het ook foto’s zijn die genomen werden buiten België en Nederland? Ander continent?

    1. uiteraard!! geen probleem, alles mag… zelfs als het niet direct in het thema past. Het is een service richting onze lezers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *