HOME < ACTUEEL < ACTUEEL
Actueel

Nieuwe rubriek: Q&A

Bij de enquête die begin dit jaar werd gehouden, kwamen diverse verzoeken binnen omtrent een grotere interactie met de lezers. Als reactie daarop komen we nu met twee nieuwe rubrieken: fotobespreking en Q&A.

Nieuwe rubriek: Q&A
Q&A > Questions & Answers > Vragen en antwoorden!

De rubriek Fotobespreking is vanmorgen al door Johan van der Wielen toegelicht. In de tweede nieuwe rubriek Q&A (Questions & Answers > Vragen en antwoorden) willen we antwoord geven op al je vragen. Denk hierbij aan voorbereiding, camera-instellingen of de nabewerking. Kortom, alles wat met natuurfotografie te maken heeft is welkom. De redactie gaat actief met de vragen aan de slag. Het antwoord wordt uiteraard hier op natuurfotografie.nl gepubliceerd. Iedere week zullen we minstens één vraag behandelen.

Heb je dus een prangende vraag, stuur deze dan naar vraag@natuurfotografie.nl. En natuurlijk hopen we dat je als lezer ook meedenkt over de antwoorden. Soms is er immers niet één kant-en-klaar antwoord en zijn er meerdere wegen naar Rome (of in dit geval de natuurfoto). Voel je dus vooral vrij om op de antwoorden te reageren en deze verder aan te vullen.

Deel dit artikel


2
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE
  1. Door Ligtvoet Téjo NP op 5 juli 2016 om 21:34

    Goed initiatief, zal dit zeker gaan volgen.
    Worden goede leermomentjes denk ik.

  2. Door mdebeer op 30 juni 2016 om 11:09

    Erg leuke initiatieven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *