Menu

Onderdeel van Pixfactory

Nieuwe rubriek: Q&A

Bij de enquête die begin dit jaar werd gehouden, kwamen diverse verzoeken binnen omtrent een grotere interactie met de lezers. Als reactie daarop komen we nu met twee nieuwe rubrieken: fotobespreking en Q&A.
Q&A > Questions & Answers > Vragen en antwoorden!

De rubriek Fotobespreking is vanmorgen al door Johan van der Wielen toegelicht. In de tweede nieuwe rubriek Q&A (Questions & Answers > Vragen en antwoorden) willen we antwoord geven op al je vragen. Denk hierbij aan voorbereiding, camera-instellingen of de nabewerking. Kortom, alles wat met natuurfotografie te maken heeft is welkom. De redactie gaat actief met de vragen aan de slag. Het antwoord wordt uiteraard hier op natuurfotografie.nl gepubliceerd. Iedere week zullen we minstens één vraag behandelen.

Heb je dus een prangende vraag, stuur deze dan naar vraag@natuurfotografie.nl. En natuurlijk hopen we dat je als lezer ook meedenkt over de antwoorden. Soms is er immers niet één kant-en-klaar antwoord en zijn er meerdere wegen naar Rome (of in dit geval de natuurfoto). Voel je dus vooral vrij om op de antwoorden te reageren en deze verder aan te vullen.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: