Inschrijving NK Natuurfotografie Professionals

Facebook   Twitter

Leuk dat je de uitdaging aangaat om de eerste Nederlands Kampioen Natuurfotografie te worden in de categorie professionals!

Wij beschouwen je als een professional als je voldoet aan minimaal één van deze criteria: je hebt een relevante inschrijving bij de Kamer van Koophandel of je bent aangesloten bij een gespecialiseerde beeldbank voor natuurfotografie.

Het NK voor professionals vindt plaats van zaterdag 2 september 15:00 uur tot 23:00 uur en van zondag 3 september 04:15 uur tot 12:00 uur. De camera’s worden verzegeld en na afloop dienen de deelnemers hun foto’s in. Klik hier voor de volledige reglementen.

Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 50 professionele fotografen. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,-. Direct na aanmelding ontvang je een bevestiging van je deelname via het opgegeven emailadres.

De winnaar wint de titel Nederlands Kampioen natuurfotografie in de categorie professionals en ontvangt de wisseltrofee. De winnaar ontvangt bovendien een cadeaubon van € 500,-. Voor de runner-up is er een cadeaubon van € 250,- en voor de derde plaats is er een cadeaubon van € 150,-.

Schrijf je nu in voor het NK Natuurfotografie

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement