Menu

Onderdeel van Pixfactory

Opbrengsten Kerstvakantie Cadeau Kalender

De regels rondom corona zijn inmiddels allemaal versoepeld of zelfs helemaal opgeheven, een situatie die er met de kerstdagen heel anders uitzag. Afgelopen kerst zaten we wederom in een lockdown. Bij Natuurfotografie.nl twijfelden we niet en hadden we weer een leuke actie voor de vakantie geregeld: de Kerstvakantie Cadeau Kalender. Met verschillende opdrachten kon je met de hashtag #nfnl_kerstcadeau je resultaten delen.
Springstaartje
Springstaartje. Fotograaf: John Goossens

Aan deze actie was een leuke wedstrijd verbonden. De eerste prijs ging naar John Goossens in de opdracht om de mooiste foto ooit van een springstaartje te maken. Voor de verdere uitslag van deze wedstrijd klik je hier.

 

Doneren voor het goede doel

De deelname aan de Kerstvakantie Cadeau Kalender was gratis, maar aan alle deelnemers werd gevraagd om een bedrag te doneren voor een van de goede doelen die van tevoren waren vastgesteld. Veel mensen hebben dit gedaan en hierdoor konden we verschillende goede doelen blij maken met een leuk geldbedrag.

Ook hebben we de verschillende goede doelen gevraagd wat ze met het geld gaan doen. Hier een overzicht van de opbrengsten en bestedingen van de donaties.

  • SOS Dolfijn zal onze gift van € 101,64 gebruiken voor de opvang van de volgende patiënt.
  • Photographers Against Wildlife Crime gebruikt onze gift van € 112,04 voor de ontwikkeling van een nieuw boek.
  • Natuurhulpcentrum VZW ontving van ons een gift van € 315,32 die gebruikt zal worden voor de bouw van een speciaal weidevogel- en beververblijf.
  • Stichting Vogelrevalidatiecentrum Zundert ontving een gift van € 112,04, wat goed gebruikt kan worden voor voer en medicijnen voor de opgevangen dieren.

 

Vanuit Natuurfotografie zijn er ook nog vier jaarabonnementen cadeau gegeven aan de Voedselbank Nijkerk en de Voedselbank Amersfoort (beide twee). De voedselbank was hier erg blij mee en liet ook weten dat naast voedsel dergelijke giften heel belangrijk zijn. Zo kunnen ze mensen die het niet kunnen betalen toch een vorm van vermaak bieden.

We willen iedereen die heeft gedoneerd bedanken dat ze dit mogelijk hebben gemaakt.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: