Doe mee met de Groene Camera 2023!

Openbare clubavond VNF-Apeldoorn

Eindelijk gaat het dan toch gebeuren: Na een jaar uitstel gaan we dit jaar weer een prachtige openbare avond organiseren voor iedereen die van natuur houdt! Het thema is dit jaar ‘kwetsbaar’, wat letterlijk ‘weinig beschermd’ betekent en is eigenlijk een heel confronterend thema.  Zeven leden van de vereniging laten binnen dit thema hun mooiste foto’s zien. De foto’s zullen vertoond worden op een prachtig groot scherm. Hierdoor beleef je bijna zelf wat de betreffende fotograaf heeft meegemaakt.

De avond zal worden gepresenteerd door Sacha de Boer. Velen kennen haar voornamelijk als presentatrice, maar ze is ook vooral een passievol en vakbekwaam fotograaf.

Bezoek de openbare clubavond op 30 november

Deze avond vol natuurfotografie zal plaatsvinden op woensdagavond 30 november in theater Orpheus te Apeldoorn. De zaal opent om 19:00u.

Het allerbelangrijkste is dat het een mooie en gezellige avond wordt met veel natuurbeleving, aangemoedigd met de passievolle verhalen van onze zeven topfotografen.

Een toegangsbewijs kost €12,50 en dat is inclusief twee consumpties. Heb je jezelf nog niet opgegeven en wiltje erbij zijn, koop dan snel je kaarten, want vol=vol.

Scan de QR code voor de details of kijk op de website van theater Orpheus.

Geef een reactie

Eén reactie

  1. Beloofd wederom (na de Openbare Avond van 2019 met Prof. van Vollenhoven) een hele mooie avond te worden in Orpheus. We kijken uit naar de presentatie van Sasha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant voor u