Menu

Onderdeel van Pixfactory

Ontvang van 1 t/m 14 juli bij aanschaf van de set Combideal Fotografiegidsen, fotografiegidsen over toffe macro-onderwerpen, de online cursus Macrofotografie hulpmiddelen, t.w.v. € 29,90 cadeau.

Photo Days 2020

Voor de zestiende maal op rij organiseert Vi.Pi Events op 13, 14 en 15 maart de beurs voor fotografie, video en de beeldvormingsindustrie in het algemeen.
Photo Days 2020.

In het begin, en onder de naam Photo Business Days, richtte de beurs zich tot 2014 uitsluitend tot vakmensen. In 2015 opende de beurs in de gebouwen van Tour & Taxis in het centrum van Brussel ook haar deuren voor het grote publiek. ‘Business’ werd dus geschrapt en de beurs evolueert nu onder de benaming Photo Days.

Gezien het groeiend succes van de beurs, 7500 bezoekers in 2015, 9500 bezoekers in 2016, verhuisde de beurs in 2017 naar de prestigieuze site voor internationale beurzen in Brussels Expo op de Heizel waar zij in 2017 11.625 bezoekers aantrok , 12.398 in 2018 en 13.049 in 2019.

Voor 2020 verhuist de beurs van paleis 4 naar paleis 1, een veel moderner paleis en beter toegankelijk. De beursoppervlakte vergroot ook van 6.500m2 naar 7.500m2.

Elk jaar melden zich verschillende nieuwe exposanten voor de beurs en in 2020 zal men er ook voor de eerste maal fotoscholen kunnen ontdekken.

Op de Photo Days vind je de grootste fotografiemerken ter wereld terug. Je krijgt de kans om de nieuwste innovaties in fotocamera’s uit te testen. Tegelijk kan je kennismaken met de oplossingen en toestellen die het beste aansluiten bij je activiteit, van studioshoots tot mobiele fotoreportages (optieken, zoomlenzen, statieven, reflectors en flitsers, verlichting, opslagmedia,…).

De Photo Days zijn ook ideaal om de eerste stap te zetten naar de nieuwste technieken of ze beter te beheersen, van opname tot afdruk over de opslag, de bewerking,…

Men kan er ook deelnemen aan de vele demonstraties en workshops op de stands van de exposanten en het werk van een aantal fotografen via tentoonstellingen en fotogalerijen.

Verschillende beroemde fotografen geven tijdens de Photo Days ook spreekbeurten over hun werk.

Boek je ticket in de online voorverkoop met € 4,- korting met kortingscode PhDNatuurL20

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: