Menu

Onderdeel van Pixfactory

PiXperience WOWscapes Online 24 en 25 oktober 2020

Heb jij je al ingeschreven?

Op 24 en 25 oktober 2020 vindt het online evenement PiXperience WOWscapes plaats.

PiXperience WOWscapes staat in het teken van landschapsfotografie. Of het nu gaat om seascapes, woodscapes, nightscapes, wheatherscapes of creascapes: elke vorm van landschapsfotografie komt aan bod onder de noemer WOWscapes.

De zon komt op boven het Nationaal Park Lauwersoog – Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 16-35mm f/4 L IS + Benro Master Series 3-stops grijsverloopfilter met een zachte overgang op f/11, 1/5 sec. sluitertijd en ISO 100. Fotograaf: Bas Meelker

Wil je ook leren perfecte plaatjes te maken waarbij alles klopt: de plek, de compositie, de kleuren, het licht en de bewerking? Tijdens het evenement delen de beste Nederlandse en Vlaamse landschapsfotografen hun manier van werken en hun “geheimen” met jou.

Hoe werkt het?

De programma’s op 24 en 25 oktober zijn identiek. Je koopt dus een ticket voor een van de twee dagen. Na aankoop van je ticket kun je vrijwel meteen inloggen op het evenement. Log je in voor de 24e dan wordt aan de hand van filmpjes en voorbeelden uitgelegd hoe PiXperience online werkt. De werking is niet complex, maar op deze manier kun je alvast vertrouwd raken met de werking.

WOWscapes Inspiration

Topfotografen uit Nederland en Vlaanderen geven in WOWscapes Inspiration het beste wat ze hebben en inspireren jou met hun verhalen en beelden. De presentaties gaan over visie en ze dagen je uit jouw fotografische grenzen te verleggen.

Klik hier voor het volledige WOWscapes Inspiration programma.

WOWscapes Academy

Tijdens de praktische seminars van WOWscapes Academy staat kennisoverdracht centraal. De sprekers delen al hun kennis en ervaring met jou en je krijgt tijdens de seminars al het nodige aangereikt om zelf mee aan de slag te gaan.

Klik hier voor het volledige aanbod van WOWscapes Academy

WOWscapes Masterclasses

De inhoud van de ruim twee uur durende kleinschalige masterclasses met maximaal 25-30 personen varieert per masterclass.

Alle masterclasses zijn uitverkocht.

 

Wolkenvelden drijven binnen boven het Nationaal Park Lauwersoog – Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 16-35mm f/4 L IS + Benro Master Series 2-stops grijsverloopfilter met een harde overgang op f/10, 0,4 sec. sluitertijd en ISO 100. Fotograaf: Bas Meelker

Wil je ook dit unieke evenement graag meemaken boek dan nu je ticket.

Maak het mee en boek nu je ticket!

Geef een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wellicht ook interessant voor u