Menu

Onderdeel van Pixfactory

23 maart 2019: PiXperience

Lees je graag de artikelen op Natuurfotografie.nl? Kom dan op zaterdag 23 maart 2019 naar Hart van Holland in Nijkerk. Hier vindt voor de 11e keer PiXperience plaats. Hét event voor alle liefhebbers van natuurfotografie. Tientallen nationale topfotografen maken hun opwachten en helpen je op weg naar verdieping in je fotografie. Dit jaar zijn er twee thema’s. In zaal “Passe-partout” van congrescentrum Hart van Holland vind het unlimited-programma plaats en in “het Theather” vind het academy-programma plaats.
Fotograaf: Jan van der Greef

De highlights van PiXperience

  • Tientallen experts delen zonder terughoudendheid al hun kennis en ervaring.
  • Keuze uit 4 parallelle programma’s.
  • Wát je ook het liefst doet: macro, landschap, creatief of dieren: stel je eigen programma samen, een dag op basis van jouw wensen!
  • Je ticket is inclusief bezoek aan naastgelegen Professional Imaging: de grootste fotobeurs van de Benelux.
  • Alleen of samen met fotovrienden: een bezoek aan PiXperience 365 levert je kennis en inspiratie voor elk seizoen, elke dag en elk onderwerp!
  • PiXperience vindt plaats in Hart van Holland in Nijkerk: een excellent congrescentrum met de allerbeste faciliteiten.

Maak het mee en boek nu je ticket. Het aantal tickets is beperkt.

PiXperience Academy

In dit programma staat de praktijk en kennisoverdracht centraal. Concrete onderwerpen waarbij ervaren fotografen vooral hoe-vragen beantwoorden: hoe doe je dat? Hoe maak je zulke foto’s en hoe krijg je zulke resultaten? Tijdens deze uiterst praktische seminars delen de sprekers al hun kennis en ervaring zodat jij al het nodige krijgt aangereikt om het vervolgens zelf in praktijk te brengen. De onderwerpen zijn zeer uiteenlopend en gaan zowel over macro-, landschaps-, vogel-, wildlife- als creatieve natuurfotografie. Enkele namen uit de lange rij van sprekers: Marijn Heuts, Johannes Klapwijk en Bob Luijks. Zuig je vol met kennis en ga zelf aan de slag!

PiXperience Unlimited

Bewust en onbewust kunnen er allerlei oorzaken zijn die ons beperken om vrijuit te fotograferen. Te weinig tijd, te weinig inspiratie, te weinig ruimte in ons hoofd, te prestatiegericht, te doelloos, te hype-gericht enz. In alle presentaties van dit programma staat deze vraag centraal: Hoe kun je vrij en onbegrensd fotograferen, met plezier en vanuit je hart? De sprekers van dit programma zullen sterk persoonlijk gekleurde verhalen vertellen hoe zij de weg naar de onbegrensde mogelijkheden zijn ingeslagen en hoe ze beperkingen juist als kans aangrijpen om te groeien als persoon en als fotograaf. O.a. Jan van der Greef, Theo Bosboom en Leon Baas maken hun opwachting.

Reacties van bezoekers

Al meer dan tien jaar is PiXperience populair bij natuurfotografen. Enkele reacties van die bezoekers via Facebook hebben achtergelaten, getuigen hiervan.

Vanaf de eerste editie ben ik elk jaar nog geweest. Geweldig! De locatie in Nijkerk vond ik de beste. Heel leerzaam en gezellig. Sprekers zijn gepassioneerd. Prachtige foto’s. Goed programma. – Nicole

De nieuwe opzet met de samenwerking met PI is top en de locatie is ook veel beter. Was een superleuke dag! Veel geleerd, veel gezien. – Karen

Dit was méér dan waar voor je geld. Zo zelfs dat exact hetzelfde programma perfect nog eens gebracht zou mogen worden, het leek wel één reuzenworkshop en was grensverleggend voor elke individuele fotograaf aanwezig. – David

Tickets

In verband met de verwachte belangstelling is het noodzakelijk van te voren een ticket te bestellen. Een bomvolle dag van 09:30 tot 17:30 kost € 39,00 als je bestelt voor 17 maart 2019. De ticketprijs is incl. parkeren en/of de pendeldienst vanaf Station Nijkerk.

PiXperience staat bekend om de ongedwongen sfeer en organisatie. Alles is perfect geregeld, er is alle ruimte voor ontmoeting en intussen kun je je laven aan talloze praktische en inspirerende sessies.

Beurs

PiXperience heeft een unieke samenwerking met Professional Imaging. De toegang tot P.I. is op zaterdag 23 en zondag 24 maart INCLUSIEF je PiXperience ticket. Je hoeft dus geen extra kaartje voor P.I. te kopen. Wil je op maandag 25 maart naar P.I. dan dien je wel een aanvullend ticket voor P.I. aan te schaffen.

Alle grote merken zijn aanwezig op P.I. en pakken groots uit: Canon, Nikon, Sigma, Olympus, Transcontinenta, Fuji, Panasonic, EIZO en nog vele tientallen andere merken. In totaal zijn er meer dan 80 standhouders en is er meer dan 5000m2 beursvloer oppervlakte.

Locatie

PiXperience vindt plaats in congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk. Zowel met OV als met de auto goed bereikbaar.

TIP: ga samen met iemand anders en maak er een heerlijk dagje uit van!

Klik hier om een ticket te bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: