Menu

Onderdeel van Pixfactory

Praktijkboek Natuurfotografie Jaarrond

Wanneer, wat, waar en hoe? Dat zijn vragen waar elke natuurfotograaf het hele jaar door antwoord op wil krijgen. Het aanbod van onderwerpen voelt vaak te groot om een keuze te maken. Maar er zijn ook momenten in het jaar dat je even niet goed weet wat je kunt fotograferen op die wel erg grijze dag. De antwoorden vind je in het tiende praktijkboek in de succesvolle reeks van PiXFACTORY.

Het is een bijzondere uitgave! Allereerst de omvang: het is de dikste editie ooit en telt meer dan 260 ­pagina’s! Dan het onderwerp: de natuurfotografie-kalender: wanneer kun je wat, waar en hoe fotograferen. Je leest alles over welke soorten je wanneer het beste kunt fotograferen. Je ziet welke fenomenen in de natuur op welke momenten voorkomen en wanneer welke gebieden het meest fotogeniek zijn. Dit alles omlijst met kaartjes, overzichten, tijdbalkjes en natuurlijk veel inspirerende foto’s.

De variatie, diepgang en verrassende onderwerpen maken dit praktijkboek tot een ‘must-have’ voor elke natuurfotograaf.

Ga naar de webshop en bestel het boek.

Auteurs

Meewerkende auteurs en fotografen zijn onder andere: Marijn Heuts, Johan van der Wielen, Bob Luijks, Roeselien Raimond, Jaap Schelvis, Ernst Kremers, Henri van Vliet, Arno ten Hoeve, Ron Poot en Johan van de Watering. Stuk voor stuk toppers in hun fotografie alsook in hun schrijven erover.

Gegevens

Titel: Praktijkboek Natuurfotografie Jaarrond
Ondertitel: Wanneer, wat, waar en hoe?
Uitgave: Hardcover, gebonden en genaaid, full-color
Formaat: 230×230 mm
Aantal pagina’s: 264
ISBN: 978-90-79588-20-6
Verkoopprijs: € 34,90

Klik hier om het Praktijkboek Natuurfotografie Jaarrond te bestellen.