Menu

Onderdeel van Pixfactory

Praktijkboek reisfotografie

Nog 5 dagen en dan verschijnt het Praktijkboek reisfotografie. Een 'must-have' voor elke (natuur)fotograaf die z'n grenzen graag verlegt.
Cover_reisfotografie

Vijf redenen waarom je dit boek dit boek niet mag missen:

  1. Het is het beste boek over reisfotografie in het Nederlandse taalgebied. Dat klinkt een beetje arrogant, maar het is echt zo. Het is compleet, diepgaand, praktisch en geschreven door specialisten.
  2. Het is voor het eerst dat Marsel van Oosten (wereldberoemd natuur- en wildlifefotograaf) zo uitgebreid inzicht geeft in zijn visie en werkwijze, inclusief tientallen foto’s van zijn hand. Marsel heeft de hoofdstukken over Wildlifefotografie en Avond- en nachtfotografie geschreven.
  3. Alles in één boek; In één boek lees je alles wat je weten moet over Straatfotografie, Architectuurfotografie, (cultuur)landschapsfotografie en fotografie van het dagelijks leven.
  4. Bonushoofdstuk: maken van een beeldverhaal; Je komt thuis met duizenden foto’s en wat doe je er vervolgens mee? En wat betekent het voor je fotografie als je denkt in beeldverhalen? Dit extra hoofdstuk voegt een nieuwe dimensie toe.
  5. Je ontvangt 5 euro korting tot 31 oktober 2015. De prijs van € 22,90 voor een groot formaat hardcover boek van 200 pagina’s met zoveel inhoud en foto’s staat niet in verhouding tot de kwaliteit van de inhoud en drukwerk. M.a.w. het is spotgoedkoop!
    Tip: koop ‘m alvast met het oog op de aanstaande feestdagen.

Klik hier om enkele voorbeeldpagina’s te zien.

Inhoudsopgave reisboek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: