Menu

Onderdeel van Pixfactory

ReisPiXperience

Je kent ze wel: de foto's van het dagelijks leven in andere culturen. Ogenschijnlijk makkelijk gemaakt, maar ze maken een onuitwisbare indruk. Hoe kan het, dat ervaren reisfotografen dit zo makkelijk lijken te doen en jij maar blijft ploeteren? Tijdens ReisPiXperience gaan we op zoek naar die PiX-factor. Hoe kijken, denken en acteren ervaren reis- en straatfotografen?
Straatbeeld

Praktisch en inspirerend

Tijdens tientallen lezingen, seminars en presentaties geven bekende reisfotografen een blik in hun hoofd én in hun archief. Ze nemen je mee in hun jarenlange zoektocht naar foto’s die emotioneren en delen hun kennis en ervaring met jou!
Naast de vele lezingen en seminars is er ook een boeiend workshopprogramma. Amsterdam is de ultieme plek voor reisfotografie! Tegen een bescheiden extra bedrag kun je je aanmelden voor workshops straatfotografie, architectuurfotografie, studiofotografie, urban exploring, cityscapes en nachtfotografie. ReisPiXperience stelt je in staat verdieping te vinden in je (reis)fotografie. Kenmerkend voor PiXperience is het hoge ‘hands-on’ karakter: elk onderdeel heeft een praktische insteek en beantwoordt de ‘hoe-doe-je-dat-vraag’. Prachtige beeldpresentaties en boeiende sprekers staan garant voor heel veel inspiratie.

 

reisPiXperience

 

 

Tijdens ReisPiXperience presenteren we het Praktijkboek Reisfotografie waar alle informatie over reisfotografie is verzameld in een uiterst praktisch en toegankelijk boek. Tegen een gereduceerd bedrag is het boek ter plekke te koop. Je kunt het boek ook tegen voorinschrijvingsprijs bestellen samen met je ticket voor ReisPiXperience.

ReisPiXperience vindt plaats op zaterdag 31 oktober 2015 in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en om tickets te boeken.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: