Menu

Onderdeel van Pixfactory

Twee mooie boeken in de voorintekening

Twee boeken, allebei over het onderwerp water en beiden nu nog met speciale voorinschrijvingskorting te verkrijgen.

Aan Zee

Aan zee.

Op het strand waar de Noordzee overgaat naar land, spoelt van alles aan. Schelpen, zeedieren, en een heleboel zand dat via rivieren in zee stroomt. Dit zand vindt zijn plek langs onze hele westkust, waar het als een grote zandvlakte het Noordzeestrand vormt. Wind en golven zijn de dynamische kunstenaars van zandsculpturen en –structuren. Ondanks de druk van recreatie, zandsuppleties en afval blijven natuurlijke elementen het strand vormgeven.

Jan en Mart Smit hebben met hun foto’s de veelzijdigheid van het strand in beeld gebracht. Ze zijn de kust afgereisd onder alle mogelijke omstandigheden. Zo zijn ze in flinke stormen verzeild geraakt en hebben ze op de meest afgelegen stukken strand van Nederland gebivakkeerd. Met hun prijswinnende fotografie willen ze de kijker laten zien dat het strand niet alleen een kuuroord is voor zonaanbidders, maar ook een uniek ecosysteem met bijzondere flora en fauna.

Voorintekenprijs tot en met 1 juli € 28,00 i.p.v. € 35,00. Klik hier voor meer informatie.

De Waal / Bewogen

De Waal Bewogen.

De Waal / Bewogen is een fotografisch experiment met de stroming van water, licht en landschap. Met een lange sluitertijd en het bewegen van de camera heeft Andrea Gulickx de beweging van de Waal vastgelegd. Zowel de stilte als de dynamiek van het rivierenland brachten een nieuwe stroming in haar werk op gang. De ‘bewogen’ beelden die daarvan het resultaat zijn, vormden tegelijk het vertrekpunt voor een slingerende reis door de Nederlandse poëzie. Wim Huijser schreef een inleiding en selecteerde de poëziefragmenten.

Voorintekenprijs € 27,50 i.p.v. € 34,50 (na 31 juli). Bestellen kan hier.

Geef een reactie

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wellicht ook interessant voor u