HOME < INSPIRATIE < UITSLAG PHOTO CHALLENGE
Uitslag Photo Challenge

Uitslag Photo Challenge “In de spotlight”

Er zijn veel onderwerpen die je in de spotlight kan zetten. Deze variatie was ook terug te vinden bij de inzendingen van deze photo challenge. De inzendingen van “In de spotlight” kenmerkte zich door een grote diversiteit en creativiteit.

Uitslag Photo Challenge “In de spotlight”
Winnaar Photo Challenge in de spotlight. Fotograaf: Johan de Ridder

In de spotlight

De spanning van de uitslag van deze photo challenge werd tot het laatst bewaard. De beoordelingen van de juryleden lagen dit keer dicht bij elkaar. Alleen over de eerste prijs was grote uniformiteit. De opname van Johan de Ridder werd een duidelijke winnaar. Johan heeft hiermee de meest uitgebreide set de NiSi Circulair Professional Kit gewonnen. Deze mooie prijs wordt beschikbaar gesteld door Transcontinenta BV, de distributeur van NiSI filters in de Benelux.

De shortlist van 40 inzendingen van de Photo Challenge In de spotlight waaruit de jury de winnende foto’s heeft gekozen.

De tweede prijs, beschikbaar gesteld door CEWE, een Alu-dibond print van 60 x 40 cm ter waarde van € 50,- is gewonnen door Daan de Vos.

Tweede prijs Photo Challenge In de spotlight. Fotograaf: Daan de Vos

De derde prijs werd gewonnen door Rob Blanken, een fotografie workshop naar keuze t.w.v. van € 69,- bij Natuurfotoworkshop.nl, beschikbaar gesteld door PiXFACTORY.

Derde plaats Photo Challenge In de spotlight. Fotograaf: Rob Blanken
Eervolle vermeldingen. Fotograaf: Karin de Jonge
Eervolle vermeldingen. Fotograaf: Jacco van Son

Hieronder in willekeurige volgorde de overige inzendingen van de shortlist:


Wil je zelf ook kans maken op een mooie prijs en publicatie van je foto in het Natuurfotografie magazine en hier op de website, doe dan mee aan onze nieuwe Photo Challenge. Iedere twee maanden is er een ander thema!

Deel dit artikel


1
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE
  1. Door Sacha Bijkerk op 22 oktober 2019 om 20:04

    Prachtige foto’s gefeliciteerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *