Menu

Onderdeel van Pixfactory

Uitslag Photo Challenge ‘Kleurrijk’

Voor deze challenge ontvingen we heel erg veel inzendingen. Het thema was deze keer heel erg breed, waardoor het gemakkelijk is om een foto te maken die aan de opdracht voldoet. Maar de geweldige eerste prijs van deze challenge zal ook wel hebben bijgedragen aan de populariteit van deze Photo Challenge. De jury vond het dan ook moeilijk om te kiezen uit de vele prachtige inzendingen en de uitslag lag dan ook dicht bij elkaar.

Het is wel jammer dat er ook veel foto's zijn die al direct afvallen omdat ze niet voldoen aan de voorwaarden van de wedstrijd. We willen iedereen er daarom nog een keer op wijzen om de voorwaarden van de wedstrijd goed door te lezen voordat je jouw foto's instuurt.
1e prijs en winnaar van de Photo Challenge 'kleurrijk'. Fotograaf: Amanda Blom
1e prijs en winnaar van de Photo Challenge 'kleurrijk'. Fotograaf: Amanda Blom Fotograaf: Amanda Blom

1e prijs en winnaar van de Photo Challenge ‘kleurrijk’: Amanda Blom

Met deze prachtige foto van een ieniemienie springspinnetje heeft Amanda Blom de eerste prijs van deze Photo Challenge gewonnen. Het is niet alleen een hele mooie kleurrijke foto, maar het is ook een heel erg knap gemaakte foto. Het valt namelijk niet mee om met deze vergrotingen zo’n geweldig scherpe en goed belichte foto te maken.

Gefeliciteerd Amanda! Met deze foto heb je de eerste prijs gewonnen in de Photo Challenge ‘kleurrijk’: de OM System OM-1 12-40mm PRO II kit t.w.v. € 2.799,–. Deze geweldige prijs is beschikbaar gesteld door OM Digital Solutions (voorheen Olympus)

2e prijs Photo Challenge ‘kleurrijk’: Marc Bouwer

2e prijs Photo Challenge ‘kleurrijk’ Fotograaf: Marc Brouwer

van kolibrievlinders is algemeen bekend dat ze zich heel lastig laten fotograferen. Als het je al ooit lukt om een kolibrievlinder scherp op de foto te zetten dan is er eigenlijk altijd wel iets op de foto aan te merken. Marc Brouwer is het gelukt om een foto van een kolibrievlinder te maken die nagenoeg perfect is. Een bijzonder knappe prestatie.

Gefeliciteerd Marc! Je hebt hiermee de tweede prijs in deze Photo Challenge gewonnen: een foto op aluminium print van 60x40cm. Deze prijs is ter beschikking gesteld door CEWE.

3e prijs Photo Challenge ‘kleurrijk’: Teuni Stevense

3e prijs Photo Challenge 'kleurrijk'.
3e prijs Photo Challenge ‘kleurrijk’. Fotograaf: Teuni Stevense

Blijkbaar leent macrofotografie zich bijzonder goed voor het maken van kleurrijke foto’s want ook de derde prijs is gewonnen met een prachtige macrofoto. Deze keer een foto van mooie paarse anemonen, maar door de vlekken in de onscherpte van de foto is dit een heel kleurrijke en sfeervolle foto geworden.

Gefeliciteerd Teuni! Met deze prachtige foto heb je de derde prijs van deze Photo Challenge veroverd. Hiermee heb je het Praktijkboek Natuurfotografie Jaarrond gewonnen. Deze prijs is ter beschikking gesteld door PiXFACTORY.

Eervolle vermeldingen bij de Photo Challenge ‘kleurrijk’: Anja Brouwer en Beverley Brouwer

eervolle vermelding van de Photo Challenge 'kleurrijk'.
eervolle vermelding van de Photo Challenge ‘kleurrijk’. Fotograaf: Anja Brouwer
Eervolle vermelding van de Photo Challenge 'kleurrijk'.
Eervolle vermelding van de Photo Challenge ‘kleurrijk’. Fotograaf: Beverley Brouwer

Hieronder nog enkele prachtige inzendingen van de Photo Challenge ‘kleurrijk’:

5 reacties

  1. Gefeliciteerd met deze prachtige foto van zo,n klein spinnetje Amanda. Zeer te rechte winnaar. Meestal vind ik niks aan de foto,s die hier de prijzen winnen. Dat is in dit geval wel anders.

    Thymen.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

5 reacties

  1. Gefeliciteerd met deze prachtige foto van zo,n klein spinnetje Amanda. Zeer te rechte winnaar. Meestal vind ik niks aan de foto,s die hier de prijzen winnen. Dat is in dit geval wel anders.

    Thymen.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: