Uitslagen MontPhoto en IFWP en Namur fotowedstrijd

Traditioneel verschijnen deze periode de resultaten van verschillende fotowedstrijden. Afgelopen week werden de resultaten van MontPhoto, IFWP Photograph of the Year en Concours International de Photo Nature de Namur bekend gemaakt.
Winnende foto IFWP Photograph of the Year. Fotograaf: Óscar Díez

MontPhoto

José Pesquero Gómez won met ‘Nessy’ de 21e editie van deze Spaanse fotowedstrijd. In deze editie won Jan van der Greef een ‘Honorable Mention’ in de categorie zoogdieren. Klik hier voor de volledige uitslag.

Winnende foto MontPhoto. Fotograaf: José Pesquero Gómez

IFWP Photograph of the Year

De International Federation of Wildlife and nature Photography organiseert een jaarlijkse fotowedstrijd, dit jaar gewonnen door Óscar Díez. De categorie zoogdieren werd gewonnen door Ingrid Vekemans. Klik hier voor alle winnende beelden.

IFWP
Winnende foto IFWP Photograph of the Year categorie zoogdieren. Fotograaf: Ingrid Vekemans

Concours International de Photo Nature de Namur

In deze wedstrijd was er wederom Nederlands succes bij de jeugd (tot 18 jaar). Rick van der Kraats won met een foto van boerenzwaluwen. Overall winnaar werd Gregory Lecoeur. Klik hier voor de complete uitslag. Karin van Couwenberg, Ingrid Vekemans, Muriel Vekemans, Danny Laps en Marc Costermans zijn enkele namen die de finale wisten te behalen.

Concours International de Photo Nature de Namur 2017, winnaar tot 18 jaar. Fotograaf: Rick van der Kraats.