Virtual Reality beleven op Vakantiebeurs 2019

Lavendelveld in de Provence
Op deze editie van de vakantiebeurs staan 150 reisorganisaties die fotoreizen aanbieden.

Van 10 tot en met 13 januari 2019 vindt de vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht weer plaats. Naast dat je hier heel veel informatie over reizen kunt vinden, worden er ook hele leuke activiteiten georganiseerd. Zo zijn er diverse organisaties die je door middel van virtual reality interactief meenemen op reis. Zo kun je duiken met haaien zonder nat te worden, oog in oog komen te staan met olifanten en leeuwen zonder gevaar te lopen, over een koord wandelen boven een Canyon zonder risico op vallen, snel even Guam ontdekken en een boottocht door de Grand Canyon maken.

Fotografie

Ook vind je op de beurs veel informatie over fotografiereizen. Van de 1070 standhouders organiseren 150 reisorganisaties fotoreizen over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op de website van de Vakantiebeurs 2019.

Goed voorbereid

Wil je je ook graag theoretisch goed voorbereiden op een fotoreis? Dan is het Praktijkboek Reisfotografie van Pixfactory zeker een aanrader. Hierin vind je alles over straatfotografie, landschapsfotografie, dagelijks-leven-fotografie, natuur- & wildlife fotografie, avond- & nachtfotografie en architectuurfotografie. 

Geef een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant voor u