Menu

Onderdeel van Pixfactory

WIN kaartjes voor De Wilde Stad

Op 1 maart verschijnt de film De Wilde Stad in de bioscopen. Wij mogen echter nu al kaartjes weggeven voor de exclusieve voorpremières in Zaandam, Helmond en Breda. Let op, het gaat om voorstellingen van komende zaterdag (3 februari) om 14.00 uur.
Eekhoorn op de Zorgvlied Begraafplaats in Amsterdam.

De Wilde Stad schetst een beeld van de stad vanuit een totaal nieuw perspectief, dat van de onopgemerkte inwoners: de vele wilde dieren en planten. Bergketens van glas en beton, industriële savannes, kilometers rioolbuizen. Voor een groot aantal wilde dieren, bomen en planten zijn onze straten, tunnels, waterwegen en gebouwen van baksteen net zo geschikt en aantrekkelijke als een oerbos of nieuwe wildernis. De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het is natuur. De forenzende patatmeeuw en de vinexvos zijn net zo wild en bijzonder als de zeehond en de panda.

Van de makers van de natuurfilms De Nieuwe Wildernis (Gouden Kalf 2013) en Holland–Natuur in de Delta (Gouden Film 2015). EMS FILMS werkt, weer onder regie van Mark Verkerk, aan het derde deel in de trilogie over de Nederlandse natuur. Na een klassieke vier seizoenen cycle of life film en een episch verhaal over dynamische natuur in ons land is er nu De Wilde Stad: een bioscoopfilm die spannende gescripte scènes verbindt met verrassende documentaire beelden van de stedelijke natuur. Een stadse film die de dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met verrassende plotwendingen. Een meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen.

Meerkoet op Koningsdag.
Stadsvos.

Wil je meer lezen over de achtergrond van De Wilde Stad? In het komende nummer van Natuurfotografie Magazine bieden we je een bijzondere kijk achter de schermen bij de fotograaf van het project, Frans Lemmens.

Amerikaanse rivierkreeft bij het Amstel Hotel.
Reigers doen zich te goed aan de restjes op de Albert Cuyp.

Wilde je kans maken op de kaartjes moest je een mail sturen naar info@natuurfotografie.nl met daarin welke plaats (Zaandam, Helmond of Breda) jouw voorkeur had. Deze actie is inmiddels gesloten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: