Menu

Onderdeel van Pixfactory

Win tickets voor Professional Imaging

Professional Imaging is het evenement waar passie voor fotografie en video centraal staat. Op 14, 15 en 16 mei aanstaande vindt dit evenement plaats in De Loods te Nijkerk. Natuurfotografie.nl mag 10 dagtickets voor dit evenement weggeven. Verderop in dit artikel lees je hoe jij kans kunt maken op één van deze tickets.

Over Professional Imaging

Professional Imaging is et grootste Nederlandse evenement op het gebied van fotografie en video. Op de beursvloer vind je alle grote marken die hier hun nieuwste producten presenteren en met geweldige aanbiedingen komen. Naast de beurs is er nog van alles te beleven, zoals een liveshoot theater, het fotografencafé, portfoliobesprekingen en diverse exposities. In het Professional Imaging theater kun je iedere dag nieuwe presentaties bekijken van onder andere Bas Meelker, Andrea Gulickx, Johan van der Wielen en Daan Schoonhoven. Kortom: tijdens een bezoek aan Professional Imaging hoef je jezelf niet te vervelen.

Natuurfotografie zal tijdens Professional Imaging met een stand op de beurs staan met verschillende interessante aanbiedingen. Eén van deze aanbiedingen is speciaal voor abonnees. Tegen inlevering van de adresdrager die bij NFM 59 zit, ontvang je een groot formaat lensdoek t.w.v. € 14,95. Bewaar het witte briefje met je adres erop dus goed en lever ‘m in!

Wil je Professional Imaging bezoeken? Bestel dan nu je tickets via de website. Een dagticket kost slechts € 15,00 en voor € 30,00 kun je drie dagen lang het evenement bezoeken. Of…

Win één van de 10 tickets voor Professional Imaging

Natuurfotografie mag 10 dagtickets voor Professional Imaging weggeven (dag naar keuze). Wil je kans maken op één van deze tickets? Stuur dan een e-mail naar prijsvraag@natuurfotografie.nl met als onderwerp ‘Ik wil naar Professional Imaging’. Vermeld in deze mail in ieder geval je naam en dat je mee wilt doen met deze actie. Je kan jezelf tot en met 24 april aanmelden. Op maandag 25 april worden de toegangskaarten verloot onder de inzenders.

4 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

4 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: