Menu

Onderdeel van Pixfactory

Word jij onze nieuwe auteur

Fotograferen is meer dan alleen de ontspanknop van de camera indrukken.

Zo is schrijven ook meer dan alleen maar wat woorden achter elkaar zetten in een tekstverwerker. Denk jij dat je het in je hebt om teksten te schrijven die boeien? En lijkt het je leuk om samen met vele andere auteurs deze website te vullen met artikelen? Meld je dan aan als nieuwe auteur.

Wordt jij onze nieuwe auteur?
Voor nieuwe auteurs is het niet voldoende om binnen de lijntjes te schrijven. Je moet er ook een goed verhaal van kunnen maken. Fotograaf: Bjorn van Lieshout

Wat houdt het in om te schrijven voor Natuurfotografie.nl?

Op Natuurfotografie.nl verschijnen dagelijks nieuwe artikelen over alles wat te maken heeft met natuurfotografie. Inmiddels staan er al meer dan 3.000 artikelen op deze website. Deze artikelen zijn geschreven door meer dan 200 verschillende auteurs. Sommigen van hen hebben een eenmalige bijdrage geleverd, maar veel schrijvers hebben al tientallen artikelen op hun naam staan.

Natuurlijk zijn losse artikelen altijd welkom. Dus als je een interessante tekst hebt geschreven dan mag je die altijd insturen voor publicatie. Maar we zijn toch vooral op zoek naar auteurs die met enige regelmaat nieuwe artikelen willen aanleveren.

En als ik schrijf ‘met enige regelmaat’, dan heb ik het over ongeveer zes tot twaalf artikelen per jaar. Je zorgt dan samen met een team van andere schrijvers dat er iedere dag weer iets interessants te lezen is op Natuurfotografie.nl

Waarom schrijven voor Natuurfotografie.nl?

Ik zal je niet beledigen door te zeggen dat schrijven voor Natuurfotografie.nl geweldig is voor je exposure en dat dit een mogelijke opstap is naar internetfaam. Als je foto’s en teksten goed zijn, maak je het op eigen kracht ook wel. Daar heb je dit niet voor nodig. Schrijven voor Natuurfotografie.nl is vrijwilligerswerk. Je moet het dus vooral doen omdat je het leuk vindt om je kennis en ideeën te delen met andere fotografen.

Wat we je wel bieden is een platform waar jij jouw teksten en foto’s kan delen met andere natuurfotografen. Deel uitmaken van het schrijversteam betekent ook dat je kennis maakt met andere inspirerende natuurfotografen en schrijvers. Daarbij geven we je de kans om jezelf te ontwikkelen als schrijver. Zo organiseren we regelmatig leuke extra’s voor de vaste auteurs. Denk hierbij aan een jaarlijkse auteursdag en regelmatig leuke acties om je schrijfkwaliteiten verder te ontwikkelen.

Hoewel we de auteurs van Natuurfotografie.nl geen voorkeursbehandeling geven is het wel een manier om te laten zien wat je allemaal in huis hebt. Veel schrijvers van Natuurfotografie.nl hebben ook meegewerkt aan artikelen in het Natuurfotografie Magazine, boeken, webinars, online cursussen, enz. Zo kan het schrijven voor Natuurfotografie.nl een opstapje zijn naar andere dingen.

Meld je aan als auteur

Lijkt het je leuk om als auteur een bijdrage te leveren aan Natuurfotografie.nl? Schrijf dan een creatieve tekst waarin je vertelt waarom jij één van de nieuwe auteurs moet worden en stuur deze naar Bjorn van Lieshout (bjorn@pixfactory.nl).

Geef een reactie

5 reacties

 1. Beste Bjorn,
  Ik zag het wat laat, maar heb alsnog een reactie gemaild. Hopelijk op tijd om mee te nemen. Het lijkt me erg leuk.

  Vriendelijke groeten
  Marieke

 2. Hallo Bjorn, het lijkt mij een hele uitdaging om leuke en interessante stukjes te schrijven.
  Mijn passie is sinds een jaar of 15 fotograferen.
  Misschien is het leuk om mijzelf voortestellen: Erica Evelina Hoogstraten van Musscher en ik ben niet zo mobiel als de meeste van jullie maar met mijn rolstoel en scootmobiel kom ik een heel eind. Onze tuin is echt een vogeltuin dat is echt genieten er is altijd wel wat te beleven.
  Ik hoop regelmatig een bijlage te leveren over het wel en wee van het maken en over wat er allemaal gebeurd en hoe we sommige zaken oplossen. Mijn man is echt fotograaf in hart en nieren.

  Groetjes Erica

  1. Hoi Erica, Stuur je me even een mailtje zoals in het artikel wordt gevraagd, dan heb ik alle reacties bij elkaar. Alvast bedankt.

 3. Goedemiddag Bjorn, het lijkt me superleuk om om auteur bij jullie te worden.
  Mijn grote passie is natuurfotografie en ik ben gewend te schrijven.

  Schrijven doe ik vooral voor mijn zakelijke websites (www.effectmeting.nl/www.willemvisser.com), persberichten, offertes etc en ik verwacht enthousiaste verhalen over natuurfotografie te kunnen maken.

  Bel gerust om van gedachte te wisselen. Tel: 06 -45066554.

  1. Hoi Willem, Stuur je me even een mailtje zoals in het artikel wordt gevraagd, dan heb ik alle reacties bij elkaar. Alvast bedankt.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wellicht ook interessant voor u