Abonnee voordeel

Als je een abonnement hebt of neemt op Natuurfotografie Magazine, ontvang je vele extra’s. We hebben de partners waarbij je korting ontvangt zorgvuldig geselecteerd, zodat er alleen uiterst relevante kortingen zijn voor natuurfotografen. Voor een gemiddelde natuurfotograaf loopt de korting op jaarbasis op tot wel meer dan € 100,-. Zo wordt een abonnement op Natuurfoto Magazine nog eens voordelig ook!

Aan de kortingen zijn voorwaarden of beperkingen verbonden. Op deze pagina lees je welke dit zijn. Onderaan deze pagina lees je hoe je daadwerkelijk gebruik kunt maken van al deze abonnee voordelen.

1. Je ontvangt 20% korting op alle producten van CEWE

Hier zijn geen beperkingen aan verbonden: alle fotoproducten van CEWE komen in aanmerking en er is geen limiet aan het aantal keren dat je met 20% korting kunt bestellen.

CEWE

2. Je ontvangt 20% korting bij Chipclean

Deze korting is eenmalig en geldt voor één camera.

3. Je ontvangt 10% korting bij Cameratools

Deze korting geldt uitsluitend voor accu’s, batterijen, cameratassen, geheugenkaarten, filters, printerpapier en –inkt en reinigingsproducten. Uitgezonderd actie-artikelen, op = op, pre-orders en tijdelijke aanbiedingen

4. Je ontvangt 10% premiekorting op de PiX Polis voor reis- en apparatuurverzekering

Deze polis wordt naar verwachting in oktober/november 2018 aangeboden. De voorwaarden voor deze polis zullen uitstekend aansluiten bij de wensen van natuurfotografen, zoals bijvoorbeeld vergoeding van de nieuw-waarde. De verwachting is dat je 10% premiekorting ontvangt, maar dit moet nog definitief worden vastgesteld.

5. Je ontvangt een Pixpas basic t.w.v. € 24,95

Met een pixpas ontvang je meer rechten op Birdpix of Nederpix. Birdpix en Nederpix zijn de grootste natuurfotografie communities van Nederland, waar je jou beste natuurfoto’s kunt plaatsen en een portfolio kunt opbouwen.

6. Je ontvangt € 5,- korting op een ticket voor PiXperience

Deze kortingscode geldt voor één persoon op een ticket voor één dag en geldt niet in combinatie met andere korting zoals bijv. de vroegboekkorting.

7. Je ontvangt € 5,- korting op workshop van Natuurfotoworkshop.nl

Deze kortingscode geldt voor een willekeurige workshop van Natuurfotoworkshop.nl en is eenmalig.

8. € 15,- korting op de schuilhutten van Glenn Vermeersch

Je ontvangt in 2018 eenmalig een korting van € 15,- op je boeking.

9. 10% korting op de schuilhutten van Han Bouwmeester

Met een kortingscode ontvang je op elke online boeking 10% korting, HBN4 uitgezonderd. Niet geldig in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen, niet overdraagbaar aan anderen.

10. € 10,- korting op fotobewerkingssoftware van Luminar.

Je betaalt € 59,- i.p.v. € 69,- m.b.v. een kortingscode. Klik hier om naar de website van Luminar te gaan.

11. Je ontvangt 10% korting bij Amazing Nature Scandinavia

Deze korting is alleen van toepassing op de workshops en logies, maar is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

12. Je ontvangt 10% korting op het gehele assortiment van Vivara

Vivara is specialist in producten voor een diervriendelijke tuin. Bij Vivara vind je vogelvoer voor veel soorten tuinvogels en voer voor andere tuindieren. Ook is er een ruim aanbod voederhuisjes, nestkasten en diervriendelijke planten.

13. Je ontvangt € 20,- korting op Photofacts Academy

Photofacts Academy biedt online fotografiecursussen over tientallen onderwerpen. Er zijn o.a. cursussen over macrofotografie (Johannes Klapwijk), Creatieve natuurfotografie (Bart Siebelink) en Vogelfotografie (Arno ten Hoeve en Daan Schoonhoven). Op een jaarabonnement voor alle cursussen ontvang je € 20,- korting. Je betaalt dan € 99,- i.p.v. € 119,-.

Hoe kom je in aanmerking voor al deze kortingen en vanaf wanneer gaat het in?

Log in op Natuurfotografie.nl om toegang te krijgen tot een pagina waarop bovenstaande abonnee voordelen nog verder zijn uitgewerkt en hoe je concreet de kortingen kunt claimen. Je kunt een account aanmaken als je een lopend abonnement hebt op Natuurfotografie Magazine.
Dit pakket met abonnee voordelen breiden we voortdurend uit incl. kortlopende acties. De voorwaarden kunnen wijzigen.

Gratis digitale versie Natuurfotografie Magazine

Als klap op de vuurpijl ontvang je bovendien gratis een digitale versie van het magazine, zodat je altijd en overal het magazine kunt lezen, zowel op je telefoon, tablet als desktop computer. Handig voor tijdens vakanties en op reis. In je account op Natuurfotografie.nl kun je lezen hoe je dit kunt activeren.

Ja ik wil een abonnement!