Menu

Over ons

Natuurfotografie.nl is geen website.

Natuurfotografie.nl is geen bedrijf.

Nee, Natuurfotografie.nl is een passie

Onze passie

Achter de schermen werkt dagelijks een heel team mensen aan deze website. En net als jij houden wij van natuurfotografie, misschien nog wel meer dan jij. Het is juist deze passie die ons heeft gebracht waar we nu zijn.

Wij weten hoe het voelt als mensen je vreemd aankijken. Wij weten hoe het voelt om een off-day te hebben. Wij kennen de dilemma’s waar jij mee worstelt. Maar wij kennen ook de kick als alles op zijn plaats valt.

Wij weten wat jou drijft, want het drijft ons ook!

Auteurs natuurfotografie.nl

Onze missie

Waarom ben je nu op deze website? Je wilt meer weten over natuurfotografie. Je wilt groeien, beter worden, nieuwe technieken leren. Misschien wil je wedstrijden winnen, bekend worden en professioneel natuurfotograaf worden. Misschien wil je met je fotografie helpen om meer draagvlak te creëren voor natuur en natuurbescherming.

Daar kunnen wij je bij helpen. Het is onze missie om natuurfotografie te bevorderen. Het is dus onze missie om jou te helpen je dromen te verwezenlijken.

Jouw voordeel

Om onze missie uit te voeren zetten we al onze middelen in om jouw kennis te vergroten en je te inspireren, of je nu artikelen leest in Natuurfotografie magazine, de Pixperience bezoekt of een prijs wint bij de Groene Camera. Alles wat we doen brengt je een stap dichter bij je doel.

Lijkt het je leuk om ook te schrijven voor Natuurfotografie.nl? Neem contact met ons op.

Natuurfotografie.nl maken we met een gepassioneerd team van acht redacteurs en tientallen schrijvende natuurfotografen. Met dit platform willen we voorzien in de groeiende behoefte aan betrouwbare informatie en bijdragen aan verantwoorde natuurfotografie.

De redactie van Natuurfotografie.nl bestaat uit:

– Colinda Buijtenhuis (techniek & webdevelopment)
– Merel van Klingeren (website & sociale media)
Jan Boer (eindredacteur)
Jowan Iven
Bob Luijks
Ron Poot
Roeselien Raimond
Daan Schoonhoven (hoofdredacteur)
Johan van der Wielen
Jody Zweserijn

  

Om de lijst van auteurs te bekijken kun je hier klikken.

Natuurfotografie.nl is een initiatief van PIXFACTORY.

Lijkt het je leuk om ook te schrijven voor Natuurfotografie.nl? Neem contact met ons op.